Organizare - participanti - desfasurare
Moderatori: Qnyx, florentiniuga
Re: Organizare - participanti - desfasurare
Am fost pe balta ieri si azi si am trait pe viu niste momente speciale. A fost un pic de tensiune pe final dar s-a terminat cu urale si chiar lacrimi de bucurie. Cuvintele sunt de prisos. Baietii au fost exemplari, cu un Vali Martoiu extraordinar, pe un loc foarte slab de pe B. Romania a pescuit de nota 20, de la inceput pana la sfarsit. In forta de la inceput, fara ezitari, fara sincope. Ceea ce nu pot spune si despre alte echipe mai galonate. Cert este ca toti au recunoscut in final suprematia romanilor iar unii chiar au facut plecaciuni la propriu .
Felicitari Romania!
Felicitari ENERGY BRASOV si tuturor celor implicati!
Felicitari si multumim Florin Carstocea pentru un carpodrom unic in lume!
Felicitari speciale unui pescar si om deosebit de care constantenii sunt mandri, Stefan Fasie!
Asta e cupa cea mai mare din pescuit
Felicitari Romania!
Felicitari ENERGY BRASOV si tuturor celor implicati!
Felicitari si multumim Florin Carstocea pentru un carpodrom unic in lume!
Felicitari speciale unui pescar si om deosebit de care constantenii sunt mandri, Stefan Fasie!
Asta e cupa cea mai mare din pescuit
I Fish. Therefore I am.
Ma simt mandru si implinit .Mandru de faptul ca sunt roman si implinit pentru ca le-am aratat noi lor
Ca ichtiolog, ma intreb, oare cum se inmultesc sirenele? Au si ele sirenul lor?
Salutari de la bulgari ...
- Desideiu Bogdan
- Veteran
BRAVO ROMANIA....BRAVO ENERGY
FELICITARI ECHIPEI ROMANIEI ,impreuna cu cei care au dus la aceasta deosebita realizare ,superb .
- catalins2008
- senior
Sincere Felicitari!
FELICITARI ECHIPEI ROMANIEI
- cristophor
- membru activ
bravo baieti ne mandrim cu voi
jos palaria!!!
jos palaria!!!
Poate sa mai postat sau nu se stia am gasit un link aici
http://www.independent.co.uk/news/uk/th ... 25009.html
Toata treaba a plecat de la unele afirmatii facute de englezi intr-un raport de final -> http://www.advancedcarpfishing.com/news ... hip-reportArici scrie:Poate sa mai postat sau nu se stia am gasit un link aici
Ca sa se disculpe ptr. rezultatul rusinos obtinut, au gasit chestia asta cu furajarea baltii ! Cata nada trebuie sa dai intr-o balta de peste 400 ha, cu o populatie de ciprinide declarata de 145 tone, ca sa ai certitudinea ca pestele a devenit dependent doar de acel tip de nada ?! In Anglia lor, pe o baltuca de-aia de 4 ha, cu 20 de pesti in ea, acest lucru e f. posibil...la Corbu, e mai greu...dovada fiind faptul ca nu doar echipele de pe podium i-au ars pe englezi, ci si alte loturi nationale care n-au avut mare tangenta cu balta asta inainte de mondiale !
Tinand cont ca totusi firmele lor de nada si echipament sponsorizeaza de obicei competitiile sportive la crap, un rezultat atat de slab obtinut la mondiale, le creaza oarece prejudicii (si de imagine si de vanzari) si ii forteaza cumva sa sustina o asemenea prostie de contestatie in fata celor de la CIPS. De mentionat ca desii englezii recunosc in raport ca : romanii n-au facut nimic neregulamentar, asta nu-i impiedica sa arunce aiurea cu kkt prin presa ... ptr. ca sa fim seriosi, toata iesirea asta publica are ca scop curatarea de rusine a brandului Korda, dupa ce s-au vazut facuti ciuca batailor la Corbu ! In mod normal, orice nemultumire ar fi avut englezii, daca nu era prevazuta in regulament, nu putea fi contestata, ci doar discutata ulterior intr-o sedinta a CIPS !