prologic turnament 390 3,5 livre impecabile
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: prologic turnament 390 3,5 livre impecabile
prefer sa le pastrez daca nu sunt doritori rog un moderator sa inchida acest topic multumesc pentru gazduire
invata sa ai rabdare ,nu te grabi daca sunt doritori o sa le vinzi sau schimb in cazul tau
GREEN LAKE
multumesc dar le scot sunt o bijuterie de bete iar daca nu le-am vandut pana acum inseamna ca asa a vrut Dunnezeuam cumparat un century ncs care costa dublu si nu mi se pare diferenta prea mare asa imi mai cumpar un ncs si am terminat balciu multumesc
sont scrie:valabile si pentru do,mnu corsaru care mai si posteaza ca ar vrea betele ;]]
''do,mnu corsaru'', adica eu, ar vrea sa cumpere betele, dar nu la acest pret. Bine, vei spune ca nu se mai fabrica, ca sunt noi, in tipla, dar nu uita ca se vand la mana a doua... Asta este piata: pierzi, castigi - negustor te numesti. Astept pretul final si corect.
Numai bine!
betele nu mai sunt de vanzare multumesc o seara buna vi le recomand cu cea mai mare caldura daca doriti sa scoateti un peste cu ele sau sa aruncati ma gasiti pe moara vlasiei cred ca vineri sunt pe balta