Crapul
Moderator: gor965
- STAN MIHAI
- membru activ
ce lac este asta?te intreb pt ca si eu sunt din Medias desi nu mai stau acololaurkro scrie: http://i220.photobucket.com/albums/dd96 ... ure096.jpg
- STAN MIHAI
- membru activ
- mario_kempes10
- senior
Pescuitul la crap,fitofag si caras
Crap cteno de 10,2 kg,prins si eliberat la balta Husasau de Cris,jud.Bihor,la boilies de capsuni.Drilul a durat aprox.15 min.
crapul
salutare ma uit pe forum la poze si vad cu ce ciortanei va pozati numi vine sa cred kamasan din aia prind 20 pe zi aici in italia si nici nu ma gandesc sa scot aparatu sa le fac poze fa poze la ceva capturi nu icre de peste te rog nu o lua ca pe o jignire dar un ciortanel de 2 kg sincer nui de pozat scuze daca team deranjat cu mesajul asta
- stefanflorin
- Veteran
Miska acum depinde, daca prind un crapcean la 2 kile , la musca sa zicem, merita poza, depinde cum l-ai luat, unde, etc. Oricum e clar faptul ca nu te intalnesti in fiecare zi cu un peste mai mare pe lacurile, raurile si chiar baltile cu plata din tara. Si in italia am inteles de la un prieten ca-i plin de crap in balti pt ca nu prea se pescuieste la el si nici nu se mananca (asta pana sa fie invazia de romani ahahah). Acum gandeste-te prin cate a trecut pestele asta al nostru din Romania (si inca mai trece).
Work is for people who can't fish!
- stefanflorin
- Veteran
- florentiniuga
- Master Admin
Re: crapul
kamasan pescuieste la stationar si un dril cu un ciortan de 2-3kg la varga, face cat unul cu un crap de 10-15kg la lanseta. Merita fotografiat din plin!miska scrie:salutare ma uit pe forum la poze si vad cu ce ciortanei va pozati numi vine sa cred kamasan din aia prind 20 pe zi aici in italia si nici nu ma gandesc sa scot aparatu sa le fac poze fa poze la ceva capturi nu icre de peste te rog nu o lua ca pe o jignire dar un ciortanel de 2 kg sincer nui de pozat scuze daca team deranjat cu mesajul asta