![wink ;)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/3.gif)
![wink ;)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/3.gif)
Moderator: florentiniuga
sunt prezentMarinita scrie:voi organiza eu cupa Sulimanu ed. a II a in primavara cu taxa de 800 lei pe 2 sectoare 72 h
premii pe fiecare sector 1si2 captura si premiu general
deasemenea non profit
Multumesc tuturor pentru aprecierea baltii si promit ca nu ma voi opri aici cu ceea ce am sa mai fac la lac
Iar pentru sotiile pescarilor suntem in proiect pentru a face o piscina
mosharu scrie:sunt prezentMarinita scrie:voi organiza eu cupa Sulimanu ed. a II a in primavara cu taxa de 800 lei pe 2 sectoare 72 h
premii pe fiecare sector 1si2 captura si premiu general
deasemenea non profit
Multumesc tuturor pentru aprecierea baltii si promit ca nu ma voi opri aici cu ceea ce am sa mai fac la lac
Iar pentru sotiile pescarilor suntem in proiect pentru a face o piscina![]()
PS- dane, ia in calcul si o cupa la individual,de vreo 48 de ore , ce zici?
pai nu?Madalin Dirla scrie:ca bine le mai zice Mosharu![]()
![]()
mosharu scrie:
pai nu?![]()
3 lansete - standuri mai apropiate sa intram mai multi, 2 sectoare, taxa ok si premii numai cupe si diplome.
Multumim Lucianlucfish scrie:Echipa Lucian, Radu și Sandu din BV, vor fi prezenți și la ediția nr. 2!!! Pe o baltă atât de frumoasă nu putem rata un concurs. Felicitări M Constantin ptr. organizare, cât și dl. Dan Marinița ptr. administrarea bălții. Felicitări câștigătorilor și tuturor participanților!!!
Pai si cu banii care raman din taxa de participare ce facem?mosharu scrie:pai nu?Madalin Dirla scrie:ca bine le mai zice Mosharu![]()
![]()
![]()
3 lansete - standuri mai apropiate sa intram mai multi, 2 sectoare, taxa ok si premii numai cupe si diplome.
dane, lasa-o frate pt primavara pt ca, mai este si moara anul asta si multi baieti sunt bagati acoloMarinita scrie:
Pai si cu banii care raman din taxa de participare ce facem?
Eu am zis sa facem la taxa asta ca sa fie si premiile mai mari,daca vreti o modificam.
Daca vremea se anunta placuta poate o facen pana la sfarsitul lunii acesteia ce ziceti? Concursul sa fie pe taxa mica cat sa acopere cheltuiala baltii,potolul si cupele.
Taxa de participare ziceti voi cat sa fie iar concursul sa tina de vineri dupaamiaza pana sambata la ora 15 sau pana duminica.
uite danute cum zic eu:Marinita scrie:Bravo Mosare vezi daia tin eu la tine ai cate-o data idei de ne dai cu pasarica in sus![]()
Daca vrea si Florentin e super ideea
Concursul se va organiza la primavara daca o sa fim sanatosi .![]()
![]()