Si ce mai astepti??vrem sa le vedemmLaurentiu scrie:Am luat un comun de 6 kg, doua salonte de 7 kg si un comun tot de 7 kg si surpriza a fost o salonta de 10 kg.
Prinsi in ultimele 17 zile in care am facut 5 partide cam de 10 ore partida. Ziua. Cate unul pe partida. Tenul de 4 kg nu l-am pus.
Prin tipul nadei am incercat sa capturez numai crap mare pt aceste balti periate, cu riscul de a nu prinde nimic. Nu-mi explic ce a cautat tenul ala la nada respectiva, eventual ma asteptam la un somn european, ca mai sunt pe acolo, foarte rari ce-i drept dar mari. In schimb n-am scapat de carasul mare de la 5-600 grame in sus. Am luat si cativa la kil.
In schimb ciortanul si crapul pana in 4 kile nu a pus gura pe nada mea, parca era soricioaica, cu toate ca pescarii de alaturi mai ciuguleau pe la 2-3 kile.
N-am poze la toti ca am mai fost si singur, dar la cele doua salonte de 7kg si la cel de 10 kg am poze.
Belciugatele LIVADA 4
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- georgemarian
- Veteran
Re: Belciugatele LIVADA 4
ai mentionat de tipul nadei.......ce nada?..........si care e locu ala de prinzi asa peste?......ca nu-mi explic multe lucruri?Laurentiu scrie:Am luat un comun de 6 kg, doua salonte de 7 kg si un comun tot de 7 kg si surpriza a fost o salonta de 10 kg.
Prinsi in ultimele 17 zile in care am facut 5 partide cam de 10 ore partida. Ziua. Cate unul pe partida. Tenul de 4 kg nu l-am pus.
Prin tipul nadei am incercat sa capturez numai crap mare pt aceste balti periate, cu riscul de a nu prinde nimic. Nu-mi explic ce a cautat tenul ala la nada respectiva, eventual ma asteptam la un somn european, ca mai sunt pe acolo, foarte rari ce-i drept dar mari. In schimb n-am scapat de carasul mare de la 5-600 grame in sus. Am luat si cativa la kil.
In schimb ciortanul si crapul pana in 4 kile nu a pus gura pe nada mea, parca era soricioaica, cu toate ca pescarii de alaturi mai ciuguleau pe la 2-3 kile.
N-am poze la toti ca am mai fost si singur, dar la cele doua salonte de 7kg si la cel de 10 kg am poze.
"Iubitor de pescuit si bere"
- georgemarian
- Veteran
Eu am inteles ca pescuieste cu o nada ''mai de calitate'' si alege un linistit ferit de galagie,'ploscait de bomeAlinBina scrie:ai mentionat de tipul nadei.......ce nada?..........si care e locu ala de prinzi asa peste?......ca nu-mi explic multe lucruri?Laurentiu scrie:Am luat un comun de 6 kg, doua salonte de 7 kg si un comun tot de 7 kg si surpriza a fost o salonta de 10 kg.