![dont know :-??](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/106.gif)
Vine ea primavara si o sa le dam o intalnire asa mai indeaproape,sa le vedem lungimea....mustatilor!
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
dan _city_center scrie:incearca de azi!Marinita scrie:Ricardo scrie:Cand putem vedea emisiunea pe site ca deja nu mai am rabdare?
elby_82 scrie:Daca doresc sa merg pe Chiroiu cu cele mai bune intentii si un adept infocat al sistemului C&R, pe mine cine ma recomanda? Nu sunt membru in nici un club iar de cunoscut pe cineva nici vorba.
Iulian am o intrebare. Daca doresc sa merg pe Chiroiu cu cele mai bune intentii si un adept infocat al sistemului C&R, pe mine cine ma recomanda? Nu sunt membru in nici un club iar de cunoscut pe cineva nici vorba.
Eu,unul n-am nimic impotriva sa te iau cu mine,insa dupa cum spune si Master,trebuie sa vad ce si cum cu regulamentul,apoi vorbim despre restul....De retinut insa,ca daca mergeti cu cineva din club sa zicem,veti putea pescui...oricine!elby_82 scrie:Iulian am o intrebare. Daca doresc sa merg pe Chiroiu cu cele mai bune intentii si un adept infocat al sistemului C&R, pe mine cine ma recomanda? Nu sunt membru in nici un club iar de cunoscut pe cineva nici vorba.
Eeeee......Teddy scrie:90 % vin si eu sambata. Cristi, pot sa te sun vineri pentru informatii ? Dau si o bere
Trofim Cristian scrie:Salutare.
In urma unei convorbiri cu Dl Valer la sedinta si la telefon,am stabilit ca de joi si pana duminica sa fiu prezent acolo la o prima partida de pescuit la crap impreuna cu un prieten si cu Gabi Neamtu...poate si Soare....intr-un cuvant cu echipa din acest an.
Am rezervat 3 locuri la apa mare cu adancimea medie de 3 m si cu gropane unde apa ajunge la 5 m,cu plauri si ce o mai fi pe acolo.
Sper sa facem o surpriza placuta asa cum s-a intamplat si pe alta balta.
Am inteles ca de sambata vor fi prezenti si alti membrii ai clubului.
Marinita scrie:Trofim Cristian scrie:Salutare.
In urma unei convorbiri cu Dl Valer la sedinta si la telefon,am stabilit ca de joi si pana duminica sa fiu prezent acolo la o prima partida de pescuit la crap impreuna cu un prieten si cu Gabi Neamtu...poate si Soare....intr-un cuvant cu echipa din acest an.
Am rezervat 3 locuri la apa mare cu adancimea medie de 3 m si cu gropane unde apa ajunge la 5 m,cu plauri si ce o mai fi pe acolo.
Sper sa facem o surpriza placuta asa cum s-a intamplat si pe alta balta.
Am inteles ca de sambata vor fi prezenti si alti membrii ai clubului.
Cristi am vorbit cu Valer si se pare ca o sa fim mai multi care vom pescui , poate ramanem pana Duminica seara.Sper sa nu ploua prea tare Deci vin si eu.
Daca doriti sa vizitati balta si pescarii sunteti bineveniti.mih_IL scrie:Daca e vorba de acest weekend, ne vedem pe balta ( eu in calitate de vizitator ) , daca imi permiteti?