Salut,
Am achizitionat de curand 2 mulinete Okuma PL-860.
Verificand constructia lor, am demontat discurile de frana ale tamburilor si am constatat ca tamburii de rezerva ( grafit ) nu au in interior si acel rulment prezentat in schema, el existand doar in cazul tamburilor de aluminiu....
Poate confirma cineva acest lucru?
Va multumesc anticipat
Okuma PL-860: rulment tambur
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Okuma PL-860: rulment tambur
as vrea sa stiu si eu care este pertul unei mulinete okuma pl 65 si daca calitatea este aceea pe care o descriu cei de la magazine
salut priteni pescari.As vrea sa intreb daca as cumpara okuma PL 65 as putea sa ma pacalesc si sa iau ceva care nu e de calitate chiar daca e din magazin? La ce as trebui sa ma uit ca sa fiu sigur de ce cumpar?Datimi si mie un sfat .
- Allen Besnovich
- Veteran
Daca o cumperi de la arrow, n-ai cum sa te pacalesti.janel_ct scrie:salut priteni pescari.As vrea sa intreb daca as cumpara okuma PL 65 as putea sa ma pacalesc si sa iau ceva care nu e de calitate chiar daca e din magazin? La ce as trebui sa ma uit ca sa fiu sigur de ce cumpar?Datimi si mie un sfat .
C.S. OLTENIA FISHING
CITESTE !!!!- inainte de a posta mesaje off-topic..... ai bunul simt si cauta mai intai in subiectele existente informatiile de care ai nevoie (forumul este foarte bine documentat) sau in ultima instanta deschide un subiect nou.
Rog un moderator sa stearga mesajele offtopic , eventual sa inchida acest subiect inainte ca el sa devina si mai greu de inteles. Multumesc anticipat!
Rog un moderator sa stearga mesajele offtopic , eventual sa inchida acest subiect inainte ca el sa devina si mai greu de inteles. Multumesc anticipat!
- edi_curiosul
- membru activ
la majoritatea tamburilor (indiferent de marca) de rezerva fie ei si metalici le lipsesc din dotare rulmentul care il are tamburul vedit pe mulinetadinaic scrie:Salut,
Am achizitionat de curand 2 mulinete Okuma PL-860.
Verificand constructia lor, am demontat discurile de frana ale tamburilor si am constatat ca tamburii de rezerva ( grafit ) nu au in interior si acel rulment prezentat in schema, el existand doar in cazul tamburilor de aluminiu....
Poate confirma cineva acest lucru?
Va multumesc anticipat