Lanseta Daiwa Black Widow 3,90m/3,5lb
Moderatori: gor965, florentiniuga
Lanseta Daiwa Black Widow 3,90m/3,5lb
Sunt aproape hotarat sa imi achizitionez aceasta lanseta. Cateva pareri as vrea si eu. Am mai citit pe acest forum despre ele si parerile sunt cam impartite. Va multumesc pt ajutor celui care imi poate oferi cateva detalii. O zii cat mai placuta.
Re: Lanseta Daiwa Black Widow 3,90m/3,5lb
Nimeni nu are asa ceva?
Cine crezi tu ca cumpara chinezariile astea? Leai vazut fizic? Teau placut?bogdi86 scrie:Nimeni nu are asa ceva?
Daca te decizi sa le iei sa mai cumperi si un kg de lac ca dupa ce le iei la flex si le dai o finisare cu un smilgher fim de 1000-1500 trebuie sa le si lacuesti.
Tel0762.865.274
Cine cumpara chinezariile alea ? Ei, uite ca eu mi-am luat si, culmea, sunt foarte multumit de ele.
Nu au niciun fel de probleme cu lacul si nici la alte capitole, nu stiu la ce probleme te referi.
Chiar le consider un best buy in clasa lor si le recomand daca bugetul e mic.
Nu au niciun fel de probleme cu lacul si nici la alte capitole, nu stiu la ce probleme te referi.
Chiar le consider un best buy in clasa lor si le recomand daca bugetul e mic.
Saptamana asta am pus mana pe ia, a vrut un prieten sa le cumpere. Chiar si eu leam recomandat din auzite, lanseta e varza finisata cu trafaletul si facute in scrba intr-un garaji probabil. Daiwa la capitolul low cost sunt varza, daca vrei daiwa incearca cap de serie si doar atit.
Tel0762.865.274
Repet, ale mele 3 bucati sunt impecabile, finisaje de nota 10. La fel sta treaba si cu alte 7-8 bucati care mi-au mai trecut prin mana. Poate ca ai avut ghinion si magazinul avea in stoc numai rebuturi.
mai are careva vreo parere despre aceasta lanseta?
Poi inca nu ti-i le-ai cumparat ?
ba da. intr-un final le-am cumparat, dar nu le mai recomand la nimeni. au niste finisaje de lasa de dorit. acum sa vedem cum se comporta la pescuit.
Nu inteleg, la ce te asteptai la banii astia ? Oricum, finisajele sunt excelente fata de alte bete la aceasi bani.
daca dadeam 50 de lei mai ziceam, dar totusi nu sunt de pomana, au un pret cat de cat, am si bete mai ieftine si mult mai bine finisate. in fine, cea mai mare teapa pe care am putut sa o iau.
Nu prea cred ca gasesti bete mai ieftine si mai bine finisate.(si crede-ma, am avut o gramada)
Black Widow sunt printre cele mai bune bete cu pret de 200-250lei de pe piata.
Cred ca pur si simplu ai avut ghinion.
Black Widow sunt printre cele mai bune bete cu pret de 200-250lei de pe piata.
Cred ca pur si simplu ai avut ghinion.
Bogdi86
Imi pare rau ca nu esti multumit de Black-le tale.
Daca poti sa le schimbi, in gama low-cost ti-as recomanda
http://www.magazinpescuit.ro/lanseta-co ... -6364.html
care sunt bune (eu am si sunt foarte multumit de ele)!
Respect
Imi pare rau ca nu esti multumit de Black-le tale.
Daca poti sa le schimbi, in gama low-cost ti-as recomanda
http://www.magazinpescuit.ro/lanseta-co ... -6364.html
care sunt bune (eu am si sunt foarte multumit de ele)!
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Daca nu esti multumit de Black Widow atunci nu-ti lua nici AKX pentru ca e o lanseta mai slaba decat B. W. E mai groasa, mai grea si are inele mai slabe calitativ.