forum nou - retete noi
Moderator: vali003
- Qnyx
- Master Admin
Re: forum nou - retete noi
Acelasi lucru. Cand cd-ul este introdus in unitatea optica, acesta se incalzeste si emana mirosul respectiv.
Vazusem o chestie la TV ...niste japonezi facusera o scula ce pulveriza in aer ,din mai multe recipiente (fiecare cu miros specific) un miros ce insotea imaginile de pe un DVD . Era vre-o 8-10 doze de spray si aparatul facea combinatii intre ele !
Mai fratilor , pai nu este mai simplu sa vin si sa va pregatesc eu cite ceva ?????? Aici se poarta , sef privat , vine la tine acasa , pregateste mincarea , i-ti ia banii si a plecat , daca ai o nevasta mai ca lumea , poate mai face o vizita si in afara de program .
- misu_sipanu
- Veteran
eu unul te astept pe litoral(romanesc)mergem la pescuit si seara facem(adica tu)retete
Vezi , ai concurenta din partea lui Cosmin , poate la anul , sa fim sanatosi . Pina atunci fire zbuciumate .
- misu_sipanu
- Veteran
pe Cosmin nu ma supar dar cred ca daca ai veni tot in trei facem pescuitul,berea(voi ca eu nu beau...............??????? dar cred ca ar merge o bere)micii(de facut eu cu Cosmin ca tu esti satul de gatit)
Si in cazul asta cine pe cine plateste !vali003 scrie:............................... daca ai o nevasta mai ca lumea , poate mai face o vizita si in afara de program .
- misu_sipanu
- Veteran
mai frate cum ai vazut tu tocmai partea asta????
in ce il priveste pe Vali.......................VALIIII AM PISTOL si nevasta chiloti de tabla cu cifru
in ce il priveste pe Vali.......................VALIIII AM PISTOL si nevasta chiloti de tabla cu cifru
Mai Misule ..... pistol avem toti ..... intrebarea e.... daca si trage..