sunt interesat de 1-2 bucati, stare f buna, modelul negru cu maner lemn si talpa dubla si anume cel din poza!
ofer pret bun, 0724136333
Cumpar Cormoran Cormoran UK Carp Big Boss 10Pi 5000
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Cumpar Cormoran Cormoran UK Carp Big Boss 10Pi 5000
- Fişiere ataşate
-
- cormoran-uk-carp-big-boss-.jpg (2.63 KiB) Vizualizat de 1719 ori
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
Re: Cumpar Cormoran Cormoran UK Carp Big Boss 10Pi 5000
valabilmihi78 scrie:sunt interesat de 1-2 bucati, stare f buna, modelul negru cu maner lemn si talpa dubla si anume cel din poza!
ofer pret bun, 0724136333
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
VALABIL
s-a rezolvat, se poate inchide!