Sunt incepator va rog un sfat
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Sunt incepator va rog un sfat
Trebuie mai intai sa stii ce vrei.Vrei sa pescuiesti de placere,sau vrei sa demonstrezi cuiva ce tare in scule esti.Gandeste-te bine,si sa stii ca nici un peste nu a scos capul afara din balta si a ales sa traga la cel cu scula mai scumpa.Ca un sfat te-as invita sa probezi Maver genesis extreme.Un finisaj super,si foarte bune(parerea mea).Palmeaza-le la ai tai banii de intretinere pe doua luni sau fa un imprumut in banca(pe numele lor binenteles)si trage-ti trei buc.si ai terminat treaba.Ne vedem cand ne intalnim.Salutare
- georgemarian
- Veteran
Re: Sunt incepator va rog un sfat
Tu ai spus ca pestele ''nu a scos capul din balta'' eu zic ca ar fi excelent un ansamblu format din multineta okuma pl 865,si un mtx 8, 3,6 m doua buc...obtaylor scrie:Trebuie mai intai sa stii ce vrei.Vrei sa pescuiesti de placere,sau vrei sa demonstrezi cuiva ce tare in scule esti.Gandeste-te bine,si sa stii ca nici un peste nu a scos capul afara din balta si a ales sa traga la cel cu scula mai scumpa.Ca un sfat te-as invita sa probezi Maver genesis extreme.Un finisaj super,si foarte bune(parerea mea).Palmeaza-le la ai tai banii de intretinere pe doua luni sau fa un imprumut in banca(pe numele lor binenteles)si trage-ti trei buc.si ai terminat treaba.Ne vedem cand ne intalnim.Salutare