Salut!
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Salut!
Balta de pescuit sportiv si agremet Comana Mică va aşteaptă la o minunată zi de pescuit şi relaxare.
Ea a fost redeschisa pe data de 20/9/2012.
Luciul apei este de 16 hectare.
Balta este populata cu: crap ,ten,novac,somn,stiuca,salau,biban,rosioara.
Puteti vizita si pagina noastra de facebook: www.facebook.com/ComanaMica
VA ASTEAPTAM CU DRAG!
Ea a fost redeschisa pe data de 20/9/2012.
Luciul apei este de 16 hectare.
Balta este populata cu: crap ,ten,novac,somn,stiuca,salau,biban,rosioara.
Puteti vizita si pagina noastra de facebook: www.facebook.com/ComanaMica
VA ASTEAPTAM CU DRAG!
Re: Salut!
Buna seara ,
Ce populatie piscicola de crap si ten exista in balta la ora actuala ? Eu personal nu am mai fost aici si m-ar interesa sa fac o partida de 12 ore cu partenerul meu in weekendul viitor , daca sun si fac rezervare imi recomandati un loc bun de plantat si cum recunosc locul cand ajung pe balta ? Balta de ce a fost deschisa asa tarziu anul asta ?
Multumesc.
O seara buna !
Ce populatie piscicola de crap si ten exista in balta la ora actuala ? Eu personal nu am mai fost aici si m-ar interesa sa fac o partida de 12 ore cu partenerul meu in weekendul viitor , daca sun si fac rezervare imi recomandati un loc bun de plantat si cum recunosc locul cand ajung pe balta ? Balta de ce a fost deschisa asa tarziu anul asta ?
Multumesc.
O seara buna !
Salut Pati! Pentru a afla toate informatiile necesare te rugam sa suni la numarul de mai sus!
Asa voi proceda , sper spre sfarsitul saptamanii daca vremea este ok pt. weekend sa ne auzim la un telefon.aleq19 scrie:Salut Pati! Pentru a afla toate informatiile necesare te rugam sa suni la numarul de mai sus!
Multumesc.
Pe pagina lor de facebook, ne-au pus poze cu capturi din Anglia, pfff.
salut!pentru a afla toate informatiille necesare,nu crezi ca ar fi mai bine sa ne informezi aici ca sa stie tot pescarul despre ce e vorba???locatie exacta,ceva poze,capturi,populari(sa nu o bagi pe aia cu ""nu stiu sa pun poze,nu mi-a mers aparatul"" )aleq19 scrie:Salut Pati! Pentru a afla toate informatiile necesare te rugam sa suni la numarul de mai sus!
Salut Fabryc! Poti da click pe link-ul de mai sus si vei afla acolo!FABRYC scrie:salut!pentru a afla toate informatiille necesare,nu crezi ca ar fi mai bine sa ne informezi aici ca sa stie tot pescarul despre ce e vorba???locatie exacta,ceva poze,capturi,populari(sa nu o bagi pe aia cu ""nu stiu sa pun poze,nu mi-a mers aparatul"" )aleq19 scrie:Salut Pati! Pentru a afla toate informatiile necesare te rugam sa suni la numarul de mai sus!
Salut Claudiu! Intradevar, unele poze sunt postate cu prietenii nostri, iar majoritatea cu balta si cu pestii prinsi.gClaudiu scrie:Pe pagina lor de facebook, ne-au pus poze cu capturi din Anglia, pfff.
Ok Pati, asteptam telefonu tau si de vei trece la balta noastra te rugam sa postezi aici cum a fost!Pati_19 scrie:Asa voi proceda , sper spre sfarsitul saptamanii daca vremea este ok pt. weekend sa ne auzim la un telefon.aleq19 scrie:Salut Pati! Pentru a afla toate informatiile necesare te rugam sa suni la numarul de mai sus!
Multumesc.
Iti multumim!
FIR INTINS!
Nu e normal sa deschideti un subiect pe acest forum si ulterior, cand utilizatorii au intrebari, sa-i trimiteti pe Facebook sa-si caute singuri raspunsul ! Avantajul dvs. il intrezaresc, ca ati postat de fapt un anunt publicitar...dar avantajul sit-ului care va gazduieste acum, unde-i ?aleq19 scrie:Salut Fabryc! Poti da click pe link-ul de mai sus si vei afla acolo!FABRYC scrie:salut!pentru a afla toate informatiille necesare,nu crezi ca ar fi mai bine sa ne informezi aici ca sa stie tot pescarul despre ce e vorba???locatie exacta,ceva poze,capturi,populari(sa nu o bagi pe aia cu ""nu stiu sa pun poze,nu mi-a mers aparatul"" )aleq19 scrie:Salut Pati! Pentru a afla toate informatiile necesare te rugam sa suni la numarul de mai sus!
Gor, cauta la ei pe facebook