Asa ziceati si anul trecut si acum doia ani si acum trei ani si acum patru ani si acum cinci ani si acum sase ani si acum sapte aniCosti P scrie:Madalin Dirla scrie:..........voi traiti din amintiri si acum dupa 25 ani ???iti aduc aminte ca ultimul titlu pe care l-ati castigat este cel din 2005 ,asa ca lasa-ne cu concediile de odihna si medicale ca nu e cazul,prosteala asta poate tine la supermenii si laryleii care scriu pe acest topic si care sustin aceiasi echipa,cu mine nu e loc de gargara .
P.S.Se vede ca ati suferit mult in ultimii 7 ani ! Mai vb. in 2019 !!!
amintiri...prezent, se numeste istorie si o vedeti cum se cladeste zi de zi, e dureros...te cred
TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: TOPIC STEAUA
anii astia enumerati de tine, sunt niste prezente consecutive ( inca vre'o doi ) in Europa...probabil la asta te referi ...timp in care voi ati luat un titlu ( borcica stie cum ) si cam atat...asta tot istorie este, numai ca una negativa !Madalin Dirla scrie:Asa ziceati si anul trecut si acum doia ani si acum trei ani si acum patru ani si acum cinci ani si acum sase ani si acum sapte aniCosti P scrie:Madalin Dirla scrie:..........voi traiti din amintiri si acum dupa 25 ani ???iti aduc aminte ca ultimul titlu pe care l-ati castigat este cel din 2005 ,asa ca lasa-ne cu concediile de odihna si medicale ca nu e cazul,prosteala asta poate tine la supermenii si laryleii care scriu pe acest topic si care sustin aceiasi echipa,cu mine nu e loc de gargara .
P.S.Se vede ca ati suferit mult in ultimii 7 ani ! Mai vb. in 2019 !!!
amintiri...prezent, se numeste istorie si o vedeti cum se cladeste zi de zi, e dureros...te cred
- Madalin Dirla
- Veteran
Mann,ti-am mai spus,la mine nu tine vrajala asta......................................
anii astia enumerati de tine, sunt niste prezente consecutive ( inca vre'o doi ) in Europa...probabil la asta te referi ...timp in care voi ati luat un titlu ( borcica stie cum ) si cam atat...asta tot istorie este, numai ca una negativa ![/quote][/quote]Asa ziceati si anul trecut si acum doia ani si acum trei ani si acum patru ani si acum cinci ani si acum sase ani si acum sapte ani
[/quote][/quote]Madalin Dirla scrie: Mann,ti-am mai spus,la mine nu tine vrajala asta......................................
anii astia enumerati de tine, sunt niste prezente consecutive ( inca vre'o doi ) in Europa...probabil la asta te referi ...timp in care voi ati luat un titlu ( borcica stie cum ) si cam atat...asta tot istorie este, numai ca una negativa !Asa ziceati si anul trecut si acum doia ani si acum trei ani si acum patru ani si acum cinci ani si acum sase ani si acum sapte ani
You were warned, you're out!!!
- Madalin Dirla
- Veteran
Supermen,Batman,Pokemon,Captain Planet sau cum te intitulezi,daca tot vrei sa fi un moderator impartial da avertisment si celorlalti care jignesc prin postari (vezi postul lui lary )chiar daca tin cu steaua ........ce inseamna asta,daca eu tin cu DINAMO si nu ma inghiti trebuie sa ma ameninti cu ban-uri .............ma opresc aici ca sunt prea nervos si s-ar putea sa nu mai tin cont de nimic si sa te iau la .......... !!!
You were warned, you're out!!![/quote]
[/quote]Sebastian scrie:Madalin Dirla scrie: Mann,ti-am mai spus,la mine nu tine vrajala asta......................................
anii astia enumerati de tine, sunt niste prezente consecutive ( inca vre'o doi ) in Europa...probabil la asta te referi ...timp in care voi ati luat un titlu ( borcica stie cum ) si cam atat...asta tot istorie este, numai ca una negativa !Asa ziceati si anul trecut si acum doia ani si acum trei ani si acum patru ani si acum cinci ani si acum sase ani si acum sapte ani
- Desideiu Bogdan
- Veteran
Madaline....pe ce loc sunteti mah? ah..pe 5 ...asa ca si joc de glezne.
Tari in gura sunteti spartanilor...facurati flotari in buze?
Ma, tu te bagi in seama cu toti moldoveni? lasai sa se oftice in sinea lor ca si ei stiu ca sunt varza da le e greu sa recunoasca.Desideiu Bogdan scrie:Madaline....pe ce loc sunteti mah? ah..pe 5 ...asa ca si joc de glezne.
Tel0762.865.274
- Desideiu Bogdan
- Veteran
LARY scrie:Ma, tu te bagi in seama cu toti moldoveni? lasai sa se oftice in sinea lor ca si ei stiu ca sunt varza da le e greu sa recunoasca.Desideiu Bogdan scrie:Madaline....pe ce loc sunteti mah? ah..pe 5 ...asa ca si joc de glezne.
Ma bag ma in seama cu Madalin ca e fratili meu dinamovist...si ne permitem niste glume.
Te salut Madaline.
- florentiniuga
- Master Admin
Da ce, la dinamovisti le e jena sa-si deschida propriul lor topic? E adevarat ca nu prea ar avea despre ce discuta acolo.Desideiu Bogdan scrie:LARY scrie:Ma, tu te bagi in seama cu toti moldoveni? lasai sa se oftice in sinea lor ca si ei stiu ca sunt varza da le e greu sa recunoasca.Desideiu Bogdan scrie:Madaline....pe ce loc sunteti mah? ah..pe 5 ...asa ca si joc de glezne.
Ma bag ma in seama cu Madalin ca e fratili meu dinamovist...si ne permitem niste glume.
Te salut Madaline.
Da' ar putea latra in voie.florentiniuga scrie: Da ce, la dinamovisti le e jena sa-si deschida propriul lor topic? E adevarat ca nu prea ar avea despre ce discuta acolo.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- Desideiu Bogdan
- Veteran
Sau....
[quote="Madalin Dirla"]Supermen,Batman,Pokemon,Captain Planet sau cum te intitulezi,daca tot vrei sa fi un moderator impartial da avertisment si celorlalti care jignesc prin postari (vezi postul lui lary )chiar daca tin cu steaua ........ce inseamna asta,daca eu tin cu DINAMO si nu ma inghiti trebuie sa ma ameninti cu ban-uri .............ma opresc aici ca sunt prea nervos si s-ar putea sa nu mai tin cont de nimic si sa te iau la .......... !!!
Madaline sau na mai domnule DIRLA,sa stii ca imi plac polemicile, insa doar cind au fond si corespondent in realitate,desfasurate cu bun simt si intr un cadru relaxat.Dar, si din pacate, in cazul tau....cam totul lasa de dorit.Cu ban nu ai fost amenintat de catre nimeni, ai fost doar rugat sa nu jignesti[si vad ca o faci in continuare],iar pe parte cu nervii tai ce sa zic,sunt institutii specializate,sau macar inainte de a te uita la tv seara cind sunt meciuri importante da niste pumni in cuier sau un darts cu tinta alb rosie,pe urma te apuci sa iti versi naduful pe aici,recte topicul STELISTILOR.Ms ,anticipat,de intelegere.
Madaline sau na mai domnule DIRLA,sa stii ca imi plac polemicile, insa doar cind au fond si corespondent in realitate,desfasurate cu bun simt si intr un cadru relaxat.Dar, si din pacate, in cazul tau....cam totul lasa de dorit.Cu ban nu ai fost amenintat de catre nimeni, ai fost doar rugat sa nu jignesti[si vad ca o faci in continuare],iar pe parte cu nervii tai ce sa zic,sunt institutii specializate,sau macar inainte de a te uita la tv seara cind sunt meciuri importante da niste pumni in cuier sau un darts cu tinta alb rosie,pe urma te apuci sa iti versi naduful pe aici,recte topicul STELISTILOR.Ms ,anticipat,de intelegere.
[/quote]Sebastian scrie:Madalin Dirla scrie: Mann,ti-am mai spus,la mine nu tine vrajala asta......................................
Extraordinar....ce a zis fratioare de-l ameninti ? voi vreti dezbateri intre noi cu flori si vorbe blande ?
ce draq bai nene ne ofuscam ca pasaricile ca a vb ala sau ala urat.....au folosit si altii dejectii gen " fraieri, carutasi " de ce nu v-ati sesizat si atunci ?
- Madalin Dirla
- Veteran
dl. Moderator,pt. acest forumist pe numele lui LARY nu se iau masuri ?? este al doile post in care ma jigneste.
Daca nu il opreste nimeni am sa ma ocup personal de el.
Salutare Costi si Bogdan!!
Forza DINAMO !!!!
Daca nu il opreste nimeni am sa ma ocup personal de el.
Salutare Costi si Bogdan!!
Forza DINAMO !!!!
LARY scrie:Ma, tu te bagi in seama cu toti moldoveni? lasai sa se oftice in sinea lor ca si ei stiu ca sunt varza da le e greu sa recunoasca.Desideiu Bogdan scrie:Madaline....pe ce loc sunteti mah? ah..pe 5 ...asa ca si joc de glezne.