Sezon 2012
Moderator: vali003
Re: Sezon 2012
Eu am pentru tine un singur cuvant: MULTUMESC!!! Pentru ceea ce ne arati in fotografiile tale ... ne arati si noua ca este posibil ... poate patronii de balti de la noi vor intelege ca asa ceva ar trebui sa gasim si noi in baltile lor!
Bravo tie si
Bravo tie si
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
O noua iesire de 4 ore ,trei trasaturi ,doi luati ,dar unul a fost adevarat cadou ,36 lb . superb exemplar .
Bravo tie !!!
Cat spuneai ca este un bilet de avion pana la tine, acolo unde nu apar reportaje de genul "DELTA, DEZASTRU ECOLOGIC"??? Multumim de poza postata, frumos exemplar!
Respect
Cat spuneai ca este un bilet de avion pana la tine, acolo unde nu apar reportaje de genul "DELTA, DEZASTRU ECOLOGIC"??? Multumim de poza postata, frumos exemplar!
Respect
- tzu_tzu_rel
- senior
Si pe mine m-ar bate gandul sa ajung acolo in rai..macar pt o zi de pescuit..pe St Lawrence..
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, IT IS A PRECIOUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS PLACE ... FOR MARVELLOUS MOMENTS!
Hai sa mai punem ceva dulapi ,nu de alta , dar acusi se termina sezonul
Un 38 pd-er ,luat ieri la home made belachan boilies .
Un 38 pd-er ,luat ieri la home made belachan boilies .
O zi speciala -
Noroc ca aveti voie doar cu 2 lansete ca altfel nu stiu cum te descurcai.
Felicitari
Felicitari
Avem voie doar cu una ,am luat doua permise ,pina acum nu am avut probleme .mircea62 scrie:Noroc ca aveti voie doar cu 2 lansete ca altfel nu stiu cum te descurcai.
Felicitari
Si o continuare -
Pai si pe la noi e cam la fel, multi isi scot cate zece permise ca sa poata da cu cate douazeci de lansete. Credeti ca este cineva care incalca legea ?vali003 scrie:Avem voie doar cu una ,am luat doua permise ,pina acum nu am avut probleme .mircea62 scrie:Noroc ca aveti voie doar cu 2 lansete ca altfel nu stiu cum te descurcai.
Felicitari
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Din punct de vedere legal ,ai dreptate ,dar tinind cont , eliberez tot ,poate primesc circumstante atenuante .sorin1362 scrie:Pai si pe la noi e cam la fel, multi isi scot cate zece permise ca sa poata da cu cate douazeci de lansete. Credeti ca este cineva care incalca legea ?vali003 scrie:Avem voie doar cu una ,am luat doua permise ,pina acum nu am avut probleme .mircea62 scrie:Noroc ca aveti voie doar cu 2 lansete ca altfel nu stiu cum te descurcai.
Felicitari
- Allen Besnovich
- Veteran
Pestii au tras la popup ? O sa incerc si eu cu prima ocazie, bile popup pe rau.
C.S. OLTENIA FISHING
Inca un pestisor , prins duminica ,pe acelasi loc, de Radu ,colegul meu de echipa .
Se pare ca sezonul 2012 este o reusita ,am primit invitatia sa fac parte din TOKS FOUR si CCMOORE BAITS , fiind field tester si cosultant .