A spus tot, ce sa mai detalieze?nando scrie:cred ca trebuie sa aiba website Infopescar. parerea mea
Ce credeti ca ar mai trebui sa aiba website-ul Infopescar
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Ce credeti ca ar mai trebui sa aiba website-ul Infopescar
am incercat sa fiu cit mai scurt fara sa realizez ca trebuie si sa dezvoltflorentiniuga scrie:A spus tot, ce sa mai detalieze?nando scrie:cred ca trebuie sa aiba website Infopescar. parerea mea
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- florentiniuga
- Master Admin
Radeam, pentru ca suna tare aiurea ceea ce ai raspuns, adica :
- Ce credeti ca ar mai trebui sa aiba website-ul Infopescar?
- Cred ca trebuie sa aiba website Infopescar. parerea mea.
Noi ce sa intelegem?
Noi ce sa intelegem?
Sincer mie imi plac mai mult filmarile carp zone (feclicitari Lucian !) decat emisiunile de la F&F channel
- misu_sipanu
- Veteran
Ar fi utila si o harta (parerea mea)cum sa ajungem la Tancabesti sau daca se poate si pt alte balti.
ai dreptate dupa 11.30 ore la volan si doua pahare de vin si cu copilu si femeia pe cap mai intri si pe strada alaturata . SCUZEflorentiniuga scrie:Radeam, pentru ca suna tare aiurea ceea ce ai raspuns, adica :
Noi ce sa intelegem?
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- tibi csikos
- utilizator
buna tuturor!
mi-ar placea sa organizati un concurs cu premii atat pe forum cat si la emisiune
fir intins
mi-ar placea sa organizati un concurs cu premii atat pe forum cat si la emisiune
fir intins
- Robert Gheta
- junior
Vin si eu cu o completare, daca se poate sa fie concursul de pe forum unul cu intrebari cu variante multiple de raspuns si sa contina subiecte exclusiv din domeniul pescuitului...tibi csikos scrie:buna tuturor!
fir intins
Peste sa fie!
Salut. Eu va rog sa puneti ca pe toate site-urile care se respecta cate un buton cu editeaza,citeaza si modifica sau sterge.Daca scrii in viteza un text nu il mai poti modifica,corecta,etc. Iar la zambete sa puneti si un steag tricolor.romanesc. Numai bine. Mircea13
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
- Qnyx
- Master Admin
Butonul "editeaza" este valabil 3 ore de la prima postare. Butonul "sterge" nu este disponibil momentan din motive ce tin de anumite lucruri pe care nu le pot face publice; cand voi considera ca este cazul, il voi introduce. Steagul Romaniei il voi afisa curand.mircea13 scrie:Salut. Eu va rog sa puneti ca pe toate site-urile care se respecta cate un buton cu editeaza,citeaza si modifica sau sterge.Daca scrii in viteza un text nu il mai poti modifica,corecta,etc. Iar la zambete sa puneti si un steag tricolor.romanesc. Numai bine. Mircea13
- Margescu Romeo
- senior
Mai mam gandit .....Cred ca trebuie sa aiba o reteta a succesului .Dl Iuga poate sa o dea. Am incercat mereu sa -l ajung si nu pot, .Un mic secret cred ca il stiu,timpul nu?.Poate vine pe Budeasa sa ne vedem la o ''dintoasa;
- julian mihai
- senior
Dupa parerea mea ar trebui sa facem din rubrica UNDE AM PESCUIT una foarte puternica,o pagina in care intri inainte de a stabili o partida de pescuit si poti afla comentarii despre anumite balti pe care doresti sa mergi.
De exemplu,in prezent daca vrei sa afli o informatie de o anumita balta,o gasesti pe cel putin doua sau trei pagini diferite si e complicat sa gasesti o informatie recenta cu subiectul care te intereseaza,mai exact,unde a fost persoana respectiva,ce a prins,taxe,conditii etc etc.
Acum,nu stiu cat de complicat este,dar o pagina in care sa intri si sa dai cautare balta xxxxxxx si sa afli ultimele postari ale pescarilor care au fost acolo???
Sunt sigur ca cel putin 80% din pescarii care vor sa mearga la pescuit se intereseaza prin intermediul internetului de balta pe care vor sa mearga,iar noi(ma rog,moderatorii)daca ne axam mult pe aceasta rubrica,am ajuta enorm de multe persoane fie ei incepatori sau avansati,iar seriozitatea acestui site ne va aduce,sunt sigur,un succes maxim
De exemplu,in prezent daca vrei sa afli o informatie de o anumita balta,o gasesti pe cel putin doua sau trei pagini diferite si e complicat sa gasesti o informatie recenta cu subiectul care te intereseaza,mai exact,unde a fost persoana respectiva,ce a prins,taxe,conditii etc etc.
Acum,nu stiu cat de complicat este,dar o pagina in care sa intri si sa dai cautare balta xxxxxxx si sa afli ultimele postari ale pescarilor care au fost acolo???
Sunt sigur ca cel putin 80% din pescarii care vor sa mearga la pescuit se intereseaza prin intermediul internetului de balta pe care vor sa mearga,iar noi(ma rog,moderatorii)daca ne axam mult pe aceasta rubrica,am ajuta enorm de multe persoane fie ei incepatori sau avansati,iar seriozitatea acestui site ne va aduce,sunt sigur,un succes maxim
FairPlay Team
- florentiniuga
- Master Admin
Ai dreptate Mihai dar noi ne bazam in proportie covarsitoare, pe informatiile primite de la utilizatori. Atunci cand vom reface website-ul, toate aceste detalii, impreuna cu pozele, vor fi culese de pe forum. Daca toti ar fi atat de "darnici" ca Romeo... alta ar fi situatia.
- julian mihai
- senior
In primul rand vreau sa va multumesc pentru raspuns,am inteles foarte multe din el,dar in viitorul apropiat insa, va rog sa-mi acordati 5 minute din timpul dumneavoastra pretios pentru o discutie prin viu grai,iar in acest fel cred ca vom scapa de polemici sau alte neintelegeri.Asadar,sper ca in acest sezon sa ne putem vedea intamplator pe o balta.
FairPlay Team
Cred ca ar fi util pentru pescari ca website-ul infopescar sa aiba si un solunar si eventual ceva cu starea vremii