Salutare tuturor, am un baiat care locuieste cu mine pe strada caruia ii place foarte mult pescuitul dar nu prea are bani de scule datorita situatiei mai nefericite a familiei lui.. Eu personal i-am tot dat, ba cate o lanseta ba cate o mulineta si o gramada de accesorii pe care nu le mai folosesc, majoritatea de spinning asta fiind stilul meu preferat.. De ceva vreme incoace mi le-am cam selectat si nu mai prea am decat sculele mai bune cu care pescuiesc eu..
Chestia este ca ar avea nevoie de o mulineta mai maricica ( de la 3000 in sus.. ) cu care sa pescuiasca pe Mures sau pe balta la stationar, Crap etc .
Am postat mesajul asta si pe un alt site dar vad ca nu se inghesuie nimeni..
Stiu ca rubrica nu este una de cerere sau de cersit si imi cer scuze daca deranjez pe cineva doar ca nu am timp sa tot urmaresc topicele de donatii in caz ca apare ceva.
Deci daca are cineva o mulineta fie cat de slaba sau ieftina ar face un mare gest daca ar dona-o si eu as fi incantat sa platesc transportul sau eventualele cheltuieli pana la Alba.
Multumesc anticipat !
Un mic ajutor pentru un baiat mai necajit.
Moderatori: mini_mic, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Un mic ajutor pentru un baiat mai necajit.
Buna ziua ...dati-mi va rog un nr de tel ca sa sun !!
Prinde ,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!