sa vede traba ca te grabesti ca fetili la maritat papadia ! tio spune un mos mai tanar, poa sa fie cat da vioaie crezi matale ca ie , ca Spede Gonzales ala poa sa fie , daca ie scurta si nu sa vede dantre floci, poti sa te stergi cu ia la nas, ca nu ie buna nici ca supozitor !corsaru scrie:Gogule,gogu steriade scrie:ba neamtule sa baga de sama treaba ca esti tanar si nu lprea le ai cu femeile care este in romanika si care are o lege nescrisa cu privire la lungimea in general ca concept da viata ! deci io stiu da la Bubulina mea care mia ziso dan prima : Gogule Gogule (ca in poezia Miorita ) poa sa fie cat da groasa - numa scurta sa nu fie ! comprende senior schmitz ? deci daca ai dat da una lunga nu tre sa mai o lasi dan mana ca sa iei una scurta ca e nasol la femei !Neamtul scrie:Repet intrebarea, de ce?
Eu am inceput cu 3,90 si imi plac la nebunie si 3,60.
Nu inteleg care-i faza,ce e mai special la cele de 13ft ?
Pe langa faptul ca iti bati joc de limba romana, mai faci si pe filozoful...
Tine minte de la mine ( cred ca sunt mai in varsta decat tine, daca tu esti in poza de prezentare ): nu conteaza sa fie groasa si lunga, trebuie sa fie vioaie...
Asa e si cu lansetele.
Multumesc pentru intelegere si scuze daca am deranjat!
pssssss
zi repede cinea scris :gandesc deci ecsist !? ca sa spart memoria la capitolu filozofie si sa varsat pa jos !