sorprodan scrie:gata s-a prins primul ciortan dupa o luna de chin
Sorine, cu salaul cum stai pe acolo ? Pe aici a inceput sa manance bine seara dupa ce se intuneca.
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
sorprodan scrie:gata s-a prins primul ciortan dupa o luna de chin
nu prea am dat la salau in schimb a inceput carasul si ciortanulcoool_marius scrie:sorprodan scrie:gata s-a prins primul ciortan dupa o luna de chin
Sorine, cu salaul cum stai pe acolo ? Pe aici a inceput sa manance bine seara dupa ce se intuneca.
oliver scrie:Frumos exemplar,unde anume a fost capturat?
Si eu am iesit in weekend la murighiol si am luat unul la 3kg si unul cam la fel scapat in mal.
SALUT !!! Ceva caras sau platica a mai picat in zona ? Vreau sa fac o iesire pe la gropanu ala de la tevi la feeder.Stii ceva? RESPECT !!!zfcristian scrie:La Giurgiu in zona Oinacu - Gostinu s-a prins fff bine saptamana trecuta avat la rotativa , media peste 10 kg de pescar .
Intre timp apa a inceput sa creasca iar in weekend mai pica doar pe ici pe colo cate 1 aVAT .
Problema ar fi malurile ffff abrupte si drumul greu accesibil prin padure!
Slab, apa creste in dracicai99 scrie:SALUT !!! Ceva caras sau platica a mai picat in zona ? Vreau sa fac o iesire pe la gropanu ala de la tevi la feeder.Stii ceva? RESPECT !!!zfcristian scrie:La Giurgiu in zona Oinacu - Gostinu s-a prins fff bine saptamana trecuta avat la rotativa , media peste 10 kg de pescar .
Intre timp apa a inceput sa creasca iar in weekend mai pica doar pe ici pe colo cate 1 aVAT .
Problema ar fi malurile ffff abrupte si drumul greu accesibil prin padure!