okuma powliner 860
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: okuma powliner 860
valabil 3 bucati 450 ron fara defecte ascunse predare personala pentru a li se face proba la ele daia nu trimit in tara 0765532129
nu v-a acuzat nimeni de nimic..am si specificat: cel putin asa se intelege.
Intrebarea mea venea, probabil, pe fondul unui oarecare interes in achizitionarea acestor mulinete..nu credeti?
Un raspuns simplu si la obiect, asa cum ati incercat sa-l dati ( am 2 randuri de scule, mai multe mulinete..etc), era mai elegant.....dar mai bine sa nu intram in polemici.
Spor la vanzare si fire intinse!
Intrebarea mea venea, probabil, pe fondul unui oarecare interes in achizitionarea acestor mulinete..nu credeti?
Un raspuns simplu si la obiect, asa cum ati incercat sa-l dati ( am 2 randuri de scule, mai multe mulinete..etc), era mai elegant.....dar mai bine sa nu intram in polemici.
Spor la vanzare si fire intinse!
va multumesc si o sera buna dar credeti-ma ca sunt persoane care nu au viata stau toata ziua pe forum si ii mananca limba si tre sa comenteze ei ca nu au ce face in fine o seara buna nu dornici sa cumpere doar ca comenteze
- gabi_tudor21
- utilizator
salut.....dai si pe bucati? ma intereseaza una....stima
nu nu dau imi pare rau o seara buna
- gabi_tudor21
- utilizator
Sunt noul proprietar al acestor mulinete, arata si functioneaza de nota 10. sunt multumit de ele. user serios
un user foarte serios SONT!!!
mi-a promis ca imi pastreaza mie mulinetele pana vineri...
Bleah! Mi-e scarba!
mi-a promis ca imi pastreaza mie mulinetele pana vineri...
Bleah! Mi-e scarba!
Critic echilibrat
ce roiai sa astept pana vineri nu aveam nici o garantie daca ti-e scarba e treaba ta spor la vomitat
sa le stapanesti sanatos ma bucur pentru tine normal asa se vinde o mulineta in stare perfecta functinare la fel
muyltumesc pentru gazduire vandute
Macar nu ma mai amageai si nu ma mai faceai sa imi pierd timpul cu tine daca stiai ca esti asa neserios...
Iti urez de acum inainte decat clienti seriosi asa ca tine
Iti urez de acum inainte decat clienti seriosi asa ca tine
Critic echilibrat
trebuia sa cumpar urgent 2 bbrlc tu de ce crezi ca am vandut la banii aia mulinetele alea erau mulinete de 170 ron buc fara discutii
am gasil la cineva 2 bbrlc cu garantie 3 ani la 500 ron tu ce facei in locu meu ?
o seara buna
am gasil la cineva 2 bbrlc cu garantie 3 ani la 500 ron tu ce facei in locu meu ?
o seara buna
Eu eram om in locul tau.
Macar as fi anuntat ca le vand sa nu incurc omu...
Macar as fi anuntat ca le vand sa nu incurc omu...
Critic echilibrat
te anuntam stai linistit putem termina ca ma doare capu deja