UNA PE ZI
Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Re: UNA PE ZI
Se apropie asazisul referendum. Daca nu mergi sa votezi te caftesc unii ... daca mergi te caftesc ceilalti. Deci e gravida problema si va prezenta umflaturi ...
Din pacate se adevereste ce ziceam, cu oarece vreme in urma, ca suntem in pragul iesirii din Uniunea Europeana. Nu-i nimic, nu va intristati, ca vom intra in alta uniune ... in Uniunea Sovietica.
BOGDAPROSTE TAVARISHI !
Din pacate se adevereste ce ziceam, cu oarece vreme in urma, ca suntem in pragul iesirii din Uniunea Europeana. Nu-i nimic, nu va intristati, ca vom intra in alta uniune ... in Uniunea Sovietica.
BOGDAPROSTE TAVARISHI !
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Mamaliga ta de mistocar ,lasa ca iti vine si tie randul.TE SALUT SORINE .sorin1362 scrie:S-a intors din delta camaradul nostru Cosmin. Si prima impresie care ne-a impartasit-o a fost legata de intepaturi de tantari si scarpinaturi. Nu tu capturi, nu tu peisaje, nu tu ciripit de pasarele ... Parca-l vad cum isi freaca spinarea de tocul usii de la dormitor, confectionat din lemn durabil, de stejar ...
In curand vom asista la dialoguri de genul : "Si cum te-ai distrat in delta?" ... "Pai m-au muscat trei serpi veninosi, doua tarantule, o vaduva neagra, niscaiva scorpioni, cateva capuse si mii de tantari".
MERCEDES S
- tzu_tzu_rel
- senior
De abia astept sa-l ciuruie ''kalasnikoavele'' , dar presimt o ambitie, precum ca nu ''au fost tantari'' ..cine stie, se pare ca s-au mai domolit, a fost cineva recent...poate scapa nevatamat.
Nea` Cosmin, incarca niste poze, ca nu mai am la ce sa ma uit... nimeni nu mai pleaca nicaieri...e pustiu, pe aici.
Nea` Cosmin, incarca niste poze, ca nu mai am la ce sa ma uit... nimeni nu mai pleaca nicaieri...e pustiu, pe aici.
Salut baieti !
S-o fi saturat tantarimea sugandu-va pe voi. Oricum, dupa ce moleculele unui litru de palinca s-au amestecat intim cu moleculele unui corp uman (zic eu) de 120 da kilograme, apai nici ursul ala aciuat prin Letea nu se mai apropie. Stiti povestea cu ursul din Letea? Nuuu ... ? Pai mai cititi ... ca e o poveste memorabila. Voi, daca beti numai apa chioara, adica rachie, sprituri, beri ... apai clar ca n-aveti scapare.
Alex, n-ai sa vezi tu poze de la Cosmin ... e clar, i s-a voalat filmu' :
S-o fi saturat tantarimea sugandu-va pe voi. Oricum, dupa ce moleculele unui litru de palinca s-au amestecat intim cu moleculele unui corp uman (zic eu) de 120 da kilograme, apai nici ursul ala aciuat prin Letea nu se mai apropie. Stiti povestea cu ursul din Letea? Nuuu ... ? Pai mai cititi ... ca e o poveste memorabila. Voi, daca beti numai apa chioara, adica rachie, sprituri, beri ... apai clar ca n-aveti scapare.
Alex, n-ai sa vezi tu poze de la Cosmin ... e clar, i s-a voalat filmu' :
- cosmin mihut
- Veteran
Mai fratilor, am stat toata ziulica si-am asteptat verdictul CCR-ului. Si ? Pai am asteptat ca prostu' ... degeaba. Parca mai ieri s-a facut recensamantul populatiei. Ne-au cerut chiar si CNP-ul. Mi s-a parut ca se face o treaba temeinica si vom sti in sfarsit cati suntem. Dar iata ca nu-i chiar asa ...
- Qnyx
- Master Admin
Sa iti poluez un pic topicul :
Hei, UK ... pe tine nu te-a sters a lu' Cacarau de pe liste ?Qnyx scrie:Sa iti poluez un pic topicul :
Hey Sorine ,ai vazut ,am ramas ai nimanui ,noi astia mai de departe ,nu trebuie sa dai coltul ,te rezolva Cacarau .
Mai fratilor, cand se isca din senin o furtuna in delta, apai incepi sa te intrebi : "Oare de ce n-am stat acasa ?" Nu stiu cati ati prins o furtuna pe malul Dunarii, dar eu n-am ratat una sau doua la fiecare iesire, ... da' d'alea cu strigaturi.
Incet, incet m-am obisnuit, iar daca n-as prinde macar una ... apai parca n-ar fi normal, parca ar lipsi ceva din menu.
Incet, incet m-am obisnuit, iar daca n-as prinde macar una ... apai parca n-ar fi normal, parca ar lipsi ceva din menu.
- cosmin mihut
- Veteran
Am ramas ai nimanui si noi, astia de aproape ... ferice de voi, aia de departe ... departe de toata mascarada asta care se petrece aici.vali003 scrie: ...am ramas ai nimanui ,noi astia mai de departe ...
- florentiniuga
- Master Admin
Nici aia violet, nu mai da bine...florentiniuga scrie:Buna asta... subtila.
- florentiniuga
- Master Admin
Mie-mi spui? Numai negru vad in fata ochilor.timer scrie:Nici aia violet, nu mai da bine...florentiniuga scrie:Buna asta... subtila.