Lansete Sonik SK3 , 3,90 , 3,5 lbs folosite o partida pescui
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Lansete Sonik SK3 , 3,90 , 3,5 lbs folosite o partida pescui
Vand Lansete Sonik Sk3 folosite o partida pescuit , sau schimb cu mulinte long cast Shimano sau Daiwa sau pat pescuit . Pret 450 lei/buc . ( 3,90m , 3,5 lbs ) .
Re: Lansete Sonik SK3 , 3,90 , 3,5 lbs folosite o partida pe
Si eu sunt de principiu sa se respecte regulamentul, dar deja exagerezi putin.AI intervenit in toate topicurile, dar nu uita ca nici tu nu ai respectat regulamentul si ti-a fost atrasa atentia de catre moderatori http://www.infopescar.tv/forum/post167180.html#p167180
Lasa-i pe cei cu adevarat interesati sa ceara poze, nu mai strica toate topicurile.Exista un regulament si moderatorii stiu ce trebuie sa faca...FIRE INTINSE!!!
Lasa-i pe cei cu adevarat interesati sa ceara poze, nu mai strica toate topicurile.Exista un regulament si moderatorii stiu ce trebuie sa faca...FIRE INTINSE!!!
Re: Lansete Sonik SK3 , 3,90 , 3,5 lbs folosite o partida pe
Voi posta si poze in cateva ore , nici nu stiu cum se face , sunt la primul anunt .