STIGMA FISHING
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- ady_brasov
- membru activ
Re: STIGMA FISHING
Incercam;)
A fost cineva week-end-ul asta la pescuit la stigma?s-a prins ceva?as vrea sa merg si eu maine sau poimaine la o partida de 24h.
Fire intinse!!!
Fire intinse!!!
Toti Oamenii se pot transforma in Pescari...dar nici un Pescar nu se mai poate transforma in Om...
Am fost eu de vineri pana sambata. Activitate slaba, noaptea nu a vrut deloc iar dimineata am prins 3 crapi, colegul doar 1 si o ratare. La pluta am luat lin, caras si rosioara.
dn cristi am promis ca o sa postez pozele de la ultima iesire pe balta stigma dar din pacate au ramas la colegul meu care a promis ca le pune pe forum dar am o presimtire ca vor fi poze mult m ai super la concurs si chiar cu dulapi care i ai bagat in balta inca o data felicitari pentru initiativa de a organiza acest concurs
pescuitu este o arta nu e a voastra si nici a noastra e a urmasii urmasilor nostri !
-
- Veteran
am fost la STIGMA ,la ucea si am promis ca voi pune niste poze cu pesti mai mari .pt. cine avea indoeli .nu e corect sa judeci o balta fara sa crezi in ea.
Frumos
pe ce loc ai stat? la ce au venit mustaciosii?
-
- Veteran
pe locul 20 .iti voi raspunde sincer la ce au venit.au venit la niste bile de la ClaufishiExo_luci scrie:Frumos
si la Fresh Robin Red si Fresh Squid Octopus & Black Pepper de 10 mm
Producatori : Dynamite baits , luate de la ovidiu de la orizont .puteti sa-l intrebati
pacat ca pozele sunt facute la pleasa vezi ca nu erai singur pe balta sau ai uitat
-
- Veteran
baiatule in primul rand nu am pescuit niciodata la pleasa .nici nu stiu unde e .poate daca caut pe harta .inainte sa faci acuze documenteazata .FABRYC scrie:pacat ca pozele sunt facute la pleasa vezi ca nu erai singur pe balta sau ai uitat
-
- Veteran
oricum mersi ca nu mai acuzat ca sunt facute la carfur
davidnicolaie scrie:baiatule in primul rand nu am pescuit niciodata la pleasa .nici nu stiu unde e .poate daca caut pe harta .inainte sa faci acuze documenteazata .FABRYC scrie:pacat ca pozele sunt facute la pleasa vezi ca nu erai singur pe balta sau ai uitat
- STIGMA FISHING
- senior
ROG PESCARI DIN ACEST WEEKEND SA POSTEZE POZELE FACUTE MULTUMESC
FELICITARI PT CAPTURI LA MAI MARE
FELICITARI PT CAPTURI LA MAI MARE
- rares-giurgiu
- utilizator
Salutare, caut parteneri de echipa la concursul organizat pe data de 5-7 oct, aici la ucea, doritorii sunt rugati la lase un mesaj, merci mult
LA TATI NII GREU,,,, DA' NU LA FEL
Am fost in weekend pe aceasta balta pentru o partida de 48 de ore. am pescuit de pe standul 11 cu un nr de 3 lansete. am avut 18 prezentari din care 12 pe saltea restul ramanand in agatatura de pe mijlocul baltii. media a fost de aprox 3 kg. ideea este ca balta are potential si este mai mult decat ok pentru un pescuit de relaxare. asteptam sa mai creasca "baboii" si sa se mai "inmulteasca"! din partea mea balta are nota 7 pe o scara de la 1 la 10.