stie cineva balta de la Leorda?jud Botosani
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- Ciobanu Tiberiu
- membru activ
stie cineva balta de la Leorda?jud Botosani
sal.am auzit de balta asta dar vreau sa aflu chiar de la voi daca ati prins ceva pe balta asta.multumesc anticipat
Re: stie cineva balta de la Leorda?jud Botosani
La Leorda nu ai ce sa cauti,e rau tare drumul(am inteles ca la facut dar ma indoesc)si nici peste nu mai e ca in alti ani(crap sigur nu mai este).Daca vrei te poti duce la Loiesti 100ron ziua si tine si peste frumos(din auzite nu am fost ca bugetul e slab)dar poti incerca,pe la Costesti poti incerca sunt 3 iazuri tot in jur de 100ron ziua dar un singur bat,la lebada e 30ron ziua si pestele care vrei sa-l iei il platesti la pretul pietei C&R mai exact,la Brehuesti e 30ron ziua (momentan)da la 1mai 50ron scri pe bon conditiile sunt cateva si ii mult de scris,mai este un iaz la Corni cu 30ron ziua ai si carp frumos si carasel acceptabil dar sa-ti dau un sfat se prinde numai la pluta nu strica sa incerci si pe lansete,si la Hanesti te poti duce dar eu nu am facut treaba acum 2 sap dar a fost frig atunci poate ca s-a incalzit si va merge de acum nu garantez,anul trecut s-a prins crap si de 8kg.
mai multe mai intreba-ma si daca stiu iti raspun cu placere iti doresc fir intins.
P.S.la aprecierea ta la ce balta doresti sa mergi.
mai multe mai intreba-ma si daca stiu iti raspun cu placere iti doresc fir intins.
P.S.la aprecierea ta la ce balta doresti sa mergi.
- Ciobanu Tiberiu
- membru activ
sincer de balti de astea cu 100ron nu am buget.am auzit k la ibaneasa este crap frumos sipret acceptabil dar nu este inca deschis.eu sunt din dorohoi tu?poate tinem legatura
- Ciobanu Tiberiu
- membru activ
am fost acum 2 sapt la Tataraseni.Am prins cu unchiul meu 7kg de caras marisor [5la kil].Si as dori sa ies acum de 1 Mai.
da stiu de Taraseni si din cate stiu e 5ron pe ora si daca doresti sa stai o zi intreaga unde se ajunge?de celelalte balti nu am auzit,eu sunt din BTsi de obicei merg pe prut dar daca anul acesta se tine prohibitia pana pe 30 iunie misun pe la batile care i-mi permite bugetul,dupa terminarea proh.la prut ca acolo sunt sperantele mai mari,cel mai mult ma bucur ca au inchis pescuitul industrial pe prut 3 ani.
- Ciobanu Tiberiu
- membru activ
La Tataraseni e 60roni ziua daca stai o zi nu mai calculeaza la ora tariful
Aha am inteles,eu merg cel mai des la brehuesti tine peste mare si ten si crap e 50ron ziua.
- Ciobanu Tiberiu
- membru activ
da-mi te rog frumos cateva detalii despre balta localizaresi daca ai prins primavara asta poate ai cateva poze cu balta
- Ciobanu Tiberiu
- membru activ
da-mi te rog frumos cateva detalii despre balta localizaresi daca ai prins primavara asta poate ai cateva poze cu balta :Dms anticipatberescu scrie:Aha am inteles,eu merg cel mai des la brehuesti tine peste mare si ten si crap e 50ron ziua.
Nu stiu sa pun poze,dar balta garantez ca e frumoasa pe un mal e stuf cu locuri iar pe celalalt mal sunt cateva salcii spre coada e o portiune ca o insulita cu stuf dar e maricica,am fost de mai multe ori anul acesta dar din cauza apei reci nu prea a mancat,dar la ultima partida am luat un ciortan da 2.5kg si caras mare 4-5buc la kg nu multi dar frumosi,dupa cum am mai spus tine si peste foarte mare(crap,ten)dar sunt niste conditii de respectat crap oglinda se elibereaza indif.de marime,crapul rom.se poate retine intre 0.500-3kg ce este peste 3kg se elibereaza si ai dreptul la o alta zi gratis(asa sustine propietarul)si restul(caras,rosioara etc)pana la 5kg.Acum traseul am inteles ca esti din Dorohoi daca cunosti BT tii drumul spre SV pana la intrare in Hutani,inainte de a intra in Hutani pe partea stanga este un drum asfaltat care duce direct pe balta este un pic de mers de la intrare pe drum pana pe balta cam 2km depinde pe ce mal vrei sa mergi,daca vrei sa mergi pe malul cu salcii ai o buc de drum neasfaltata si cam rea,pe malul cu stuf se ajuge mai usor ca de la drum pana pe mal este pietruit si cam atat,altceva ma mai poti intereba.Numai bine si fir intins.
- Ciobanu Tiberiu
- membru activ
ms mult sper sa ajung cat mai repede.
Pacat ca nu stiu sa pun poze ca am fost azi si am luat 2buc de 2kg si unul de 6.5kg,aia mici la boaba si ala mare la patratica,daca te duci sa stai pana seara ce mananca si dupa amiaza.Daca ajungi iti doresc Fir Intins.
- Ciobanu Tiberiu
- membru activ
da-mi id tau de la messenger sa mai vb.al meu este abc_tyby da-mil si tu pe al tau
ms
ms
- Ciobanu Tiberiu
- membru activ
iti arat ce am prins la ibanesti daca vb pe mess
Salutare Domnilor,
Despre balta de la Ibaneasa stie cineva ceva...? poate a trecut careva pe acolo de curand si poate sa ma lamureasca si pe mine cu niste detalii referitoare la taxa, acces, ceva capturi recente sau niste date de contac(nr de telefon/pers contac)...
Despre balta de la Ibaneasa stie cineva ceva...? poate a trecut careva pe acolo de curand si poate sa ma lamureasca si pe mine cu niste detalii referitoare la taxa, acces, ceva capturi recente sau niste date de contac(nr de telefon/pers contac)...