Vand mulinete shimano ultegra 5500 XTB
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand mulinete shimano ultegra 5500 XTB
Vand patru mulinete shimano ultegra 5500 xtb. Le-am luat de NOI de pe un forum asta iarna de la un user care se ocupa cu asa ceva.
Au cam 20 de partide de 12 ore. Fara concursuri. Le-am folosit in paralel cu alt set de mulinete, mai tractoare.
Sunt in stare perfecta.
Am numai un singur tambur de rezerva deoarece nu m-a interesat acest aspect eu avand inca un set de mulinete.
Au cutii, prospecte, saibe, bidonase de ulei.
Le vand ca mi s-a pus piticul pe Shimano Medium Baitrunner XT-A LC, eu inca neobisnuindu-ma cu baitrunerul pe fata la ultegra 5500xtb.
Pret 400 bucata si 100 lei tamburul. Cine le cumpara pe toate, tamburul e bonus. Plus ca mai ofer cado si doua huse de mulinete pt ele din polyester 600D, cu fermoar.
Pretul e fix, nu negociez, nu ma grabesc, pot astepta si pana la primavara cu toate ca m-ar incanta sa fac o partida, doua, cu noul model.
Trimit si cu posta dar as prefera predare personala ca sa vada omu' pe ce da banii.
Poze...cat mai curand.
Au cam 20 de partide de 12 ore. Fara concursuri. Le-am folosit in paralel cu alt set de mulinete, mai tractoare.
Sunt in stare perfecta.
Am numai un singur tambur de rezerva deoarece nu m-a interesat acest aspect eu avand inca un set de mulinete.
Au cutii, prospecte, saibe, bidonase de ulei.
Le vand ca mi s-a pus piticul pe Shimano Medium Baitrunner XT-A LC, eu inca neobisnuindu-ma cu baitrunerul pe fata la ultegra 5500xtb.
Pret 400 bucata si 100 lei tamburul. Cine le cumpara pe toate, tamburul e bonus. Plus ca mai ofer cado si doua huse de mulinete pt ele din polyester 600D, cu fermoar.
Pretul e fix, nu negociez, nu ma grabesc, pot astepta si pana la primavara cu toate ca m-ar incanta sa fac o partida, doua, cu noul model.
Trimit si cu posta dar as prefera predare personala ca sa vada omu' pe ce da banii.
Poze...cat mai curand.
- calin_pescarul
- senior
Re: Vand mulinete shimano ultegra 5500 XTB
Dupa ce le-ai folosit sa iasa si ceva lei in plus
Adica? Nu inteleg...Sau ai tras ceva pe nas cu ocazia meciului de fotbal?
Dupa cum se poate vedea din poza, nu mai au fir pe ele deci nu se mai pescuieste cu ele. Isi asteapta noul propietar.
- calin_pescarul
- senior
Cand te bagi in topicul altcuiva fara sa te intrebe cineva inseamna ca tu esti dependent
Imi pare rau pt tine dar se pare ca ai frustrari mari.
Acum vad de unde vine frustarea ta. Vindeai niste parlite de mulinete folosite cu pret de magazin.
Spre deosebire de mine care le vand cu pret mai mic cu 33% fata de orice magazin. Asa ca te-as ruga sa-ti vezi de catrafusele tale si termini cu tampeniile de gardinita.
Acum vad de unde vine frustarea ta. Vindeai niste parlite de mulinete folosite cu pret de magazin.
Spre deosebire de mine care le vand cu pret mai mic cu 33% fata de orice magazin. Asa ca te-as ruga sa-ti vezi de catrafusele tale si termini cu tampeniile de gardinita.
- calin_pescarul
- senior
Vad ca te pricepi si la matematica ,dar si la bisnita si alta data nu te vmai baga unde nu iti ferbe oala cu catrafuse de gradinita cum zici tu
Esti cretin? Ce plm de bisnita visezi? Am dat pe ele 650 lei si le vand cu 400. Unde dracu vezi tu bisnita tampitu dracului? Chiar m-ai enervat!
Tu vb de bisnita care vindeai mulinete folosite la pret de magazin?
Stai dracu in banca ta, daca nu stii ce vorbesti.
Tu vb de bisnita care vindeai mulinete folosite la pret de magazin?
Stai dracu in banca ta, daca nu stii ce vorbesti.
- calin_pescarul
- senior
- cataneagoe
- membru activ
ofer 1500 pe toate
Razi a paguba ! Daca mai comentezi o data aiurea, ca ai tu de platit nu stiu ce polita, cred ca ne despartim !calin_pescarul scrie:
Pretul e fix.
Nu ma grabesc sa le vand, mai am alte seturi de mulinete cu care pescuiesc, pot astepta si pana la primavara.
Nu ma grabesc sa le vand, mai am alte seturi de mulinete cu care pescuiesc, pot astepta si pana la primavara.
Valabil. Se vand la pachet, pret 1600 lei.