Chub Outkast 50 366cm 3,5lb
Moderatori: gor965, florentiniuga
- alex_mures
- membru activ
- alex_mures
- membru activ
Re: Chub Outkast 50 366cm 3,5lb
Vezi ceva pareri despre Chub Outcast aici !fany4you scrie:Salut,
As dori sa achizitionez aceste lansete:
Chub Outkast 50 366cm 3,5lb
lungime: 366 cm
segmente: 2
3,5 lb
pretul acestora este: 500 ron
Imi puteti da un sfat daca merita sau nu investitia?
Salut!...
De cand am inceput sa pescuiesc la crap cu bete de 3,96 am schimbat cinci masini si nu am avut niciodata probleme in a transporta bete de lungimea asta ...pe unde mai pui ca le transport in bazuka...
Au incaput foarte bine in Daewoo Tico si Matiz, Skoda Octavia, Seat Leon, Citroen C4 si Mercedes C Klasse...
Tu ce masina ai de nu iti incap?...chiar sunt curios in ce masina nu incap daca au incaput chiar f bine in Tico...!!!
De cand am inceput sa pescuiesc la crap cu bete de 3,96 am schimbat cinci masini si nu am avut niciodata probleme in a transporta bete de lungimea asta ...pe unde mai pui ca le transport in bazuka...
Au incaput foarte bine in Daewoo Tico si Matiz, Skoda Octavia, Seat Leon, Citroen C4 si Mercedes C Klasse...
Tu ce masina ai de nu iti incap?...chiar sunt curios in ce masina nu incap daca au incaput chiar f bine in Tico...!!!
today is the yesterday that tommorow won't count
Imi pare rau ca nu iti pot arata poze sa vezi cum am asezat cu grija 2 bazuka, 2 cutii, 2 rod-pod(sky pod) si restul de calabalac...adica 2 seturi de echipament...in TICO...
today is the yesterday that tommorow won't count
incap in orice trebuie doar putina imaginatie si aranjate bine si cu cap restul bagajelor
sprijina betele pe bord si pe bancheta din spate, pozitionate exact pe spatiul dintre scaune, in felul asta nu te deranjeaza nici la condus nici nu ocupa spatiul destinat altor "nebunii"
fa o incercare si da de veste
fa o incercare si da de veste
crap.ro
pai....le pozitionezi pe mijloc, exact intre voi.nu te deranjeava la schimbat vitezele , nu deranjeaza pe nimeni la intratul in masina , ....incearca si ..ne auzim
crap.ro
eu le transport deasupra fara probleme...
Salutare.
Vezi ca sunt bete Chub Outkast de3.60 cu inel de 50 pe site de la C***PIO la aceelasi pret ca cele de 3.90 si is si foarte bune..... numai trebuia sa te uiti mai bine Fany4you!!!!
Vezi ca sunt bete Chub Outkast de3.60 cu inel de 50 pe site de la C***PIO la aceelasi pret ca cele de 3.90 si is si foarte bune..... numai trebuia sa te uiti mai bine Fany4you!!!!
Fir intins!
Salut! Doresc sa achizitionez pt aceasta lanseta o mulineta si m-am gandit la Shimano Ultegra 5500 XTB.Este echilibrat acest ansamblu? Ii rog pe cei cu mai multa experienta sa imi spuna daca mulineta este "compatibila" cu aceasta lanseta in vederea obtinerii unei lansari la distanta de 125-130 m.multumesc.Fir intins!
Prinzi...Fotografiezi...Eliberezi