CUPA DE TOAMNA DORIPESCO 2012

Moderator: florentiniuga

alexive
utilizator
utilizator

Re: CUPA DE TOAMNA DORIPESCO 2012

Mesaj de alexive » 05 Sep 2012, 09:05

Bucur Alex+Poiana Sebastian

mihneaBV
membru activ
membru activ

Mesaj de mihneaBV » 05 Sep 2012, 10:14

nu vreau sa supar pe nimeni dar vroiam doar sa intreb de ce taxa ,premiile si numarul echipelor sunt identice cu cele de la Cupa Anaconda dar timpul de desfasurare al concursului este la jumatate?( in sensul ca balta este solicitata jumatate din timp)

daddy caddy
senior
senior

Mesaj de daddy caddy » 05 Sep 2012, 12:16

UITE CA NU NE SUPERI!STII COSTURILE CE IMPLICA ORG UNUI CONCURS PE DORIPESCO?BALTA ,ARBITRII ,CUPE ETC?ORICUM VAD CA PE LA TOATE CONCURSURILE AI CATE CEVA DE OBIECTAT SI PARTICIPARE ZERO! ORGANIZEAZA TU SI AI SA GASESTI ACOLO TOATE RASPUNSURILE :-$ **==
STIL OSTIL

ENERGY CARP

daddy caddy
senior
senior

Mesaj de daddy caddy » 05 Sep 2012, 12:18

LISTA DE INTENTIE:
1.ROMAN FELIX+PARTENERI
2.RASCANU RADU+MUSTATEA LUCIAN+PARTENER
3.LUKACS CLAUDIU+PARTENERI
4.MUNTEANU BOGDAN+PARTENERI
5.DAVID SEBASTIAN+PARTENERI
6.COSULET GEORGE+ZAHARIA DANIEL+PARTENER
7.CARP ZONE
8.GREEN LAKE 1
9.BUCUR ALEX+POIANA SEBASTIAN
STIL OSTIL

ENERGY CARP

mihneaBV
membru activ
membru activ

Mesaj de mihneaBV » 05 Sep 2012, 16:26

credeam ca asta e rolul unui forum, sa comentam. cand postezi ceva pe un forum public cred ca trebuie sa suporti si cateva critici. oricum nu mi-ai raspuns la intrebare. din raspunsul tau rezulta ca tata nitu a organizat cupa anaconda la jumatate de pret pe doripesco?(este foarte posibil) iar de comentat am avut de comentat exact la "concursurile" (a se intelege ca am comentat la 1 singur concurs, doar ca iritat fiind ai gresit si ai spus la plural) care au sfarsit inainte de a incepe. deci am avut oarecare intuitie sa nu ma bag la acest gen de concursuri. succes.

daddy caddy
senior
senior

Mesaj de daddy caddy » 05 Sep 2012, 18:34

HAI SA TE LAMURESC!IN PRIMUL RAND MAI UITA-TE ODATA (ATENT)LA PREMILE DE LA CONCURSUL ANACONDA SI IN AL DOILEA RAND CA SA VEZI UNDE IESI FA-TI O ECHIPA DE TREI INSI PLATITI FIECARE 48 DE ORE PE DORIPESCO,PUNE NADA PT PERIOADA RESPECTIVA SI TOT CE-TI TREBUIE,FA-TI 3 CUPE(DOAR PLECI INVINGATOR DE ACASA :D )SI SPUNE-MI SUMA CARE TI-A IESIT .ITI DAI SEAMA CA CINE ORGANIZEAZA LUNAR(APROXIMATIV)CONCURSURI LA DORIPESCO PROBABIL ARE O REDUCERE ;) LA MINE ESTE PRIMUL CONCURS PE CARE IL ORGANIZEZ ACOLO,DECI TRAGE SINGUR CONCLUZIILE **== ZIC CA PREMILE DACA SE VOR STRANGE ECHIPELE NECESARE SUNT OK **== TE ASTEPT LA CONCURS!
STIL OSTIL

ENERGY CARP

fish30
membru activ
membru activ

Mesaj de fish30 » 05 Sep 2012, 21:58

pentru comentarii si critici e alt topic deschis pe acest site.daca iti convin regulile si premiile participi daca nu.dar cred ca e un simplu motiv de comentarii ca oricum nu participi iar daca participi nu prinzi podium.daca ma insel o poti demonstra.
facem o afacere
daca tu mihneabv participi si iei locul 1 eu mai pun 1000 ron sa ai premiul mai mare.daca partici[pi si iesi in clasament sub mine pui tu 1000 ron.ce zici batem palma?

asa cum am vb Radu voi veni cu felix
Marian Nedelcu
Power Carp Baits
www.powercarpbaits.ro

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Mesaj de Madalin Dirla » 05 Sep 2012, 23:19

fish30 scrie:pentru comentarii si critici e alt topic deschis pe acest site.daca iti convin regulile si premiile participi daca nu.dar cred ca e un simplu motiv de comentarii ca oricum nu participi iar daca participi nu prinzi podium.daca ma insel o poti demonstra.
facem o afacere
daca tu mihneabv participi si iei locul 1 eu mai pun 1000 ron sa ai premiul mai mare.daca partici[pi si iesi in clasament sub mine pui tu 1000 ron.ce zici batem palma?

asa cum am vb Radu voi veni cu felix
poate vine omul cu Claudiu si Catalin si te-a usurat de 1000 lei :))

fish30
membru activ
membru activ

Mesaj de fish30 » 06 Sep 2012, 06:41

asta e imi asum riscul
Marian Nedelcu
Power Carp Baits
www.powercarpbaits.ro

mihneaBV
membru activ
membru activ

Mesaj de mihneaBV » 06 Sep 2012, 10:18

avand in vedere la cate concursuri ai fost inscris si ai anulat timp este sa o faci si aici. cat despre comentarii si critici rasfoieste mesajele tale de la alte concursuri si apoi usor cu pianu. oricine putea sa zica de comentarii si critici daca nu ar fi facut el asta de nenunmarate ori. iar treaba cu pariul e puerila. ai un component al lotului national cu tine si ti-ai gasit sa pui pariuri deja.
Cat despre concurs eu nu am zis ca nu sunt ok premiile, din partea mea pot sa nici nu existe, salva Domnului nu traiesc din asta. Succes oricum cu organizarea si poate sa fie un concurs frumos.

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 06 Sep 2012, 17:43

Pt. mihneaBV!!! La adresa oganizatorul acestui concurs am numai cuvinte de laudă, fiind un băiat integru, cu demnitate, vertical și cu o educație aleasă. A mai organizat concursuri, s-a agitat cu sponsori și alte premii, etc. ptr. ca participanții să fie mulțumiți. Pentu cultura ta generală, oganizatorul concursului achită mai mult cu 2000 lei balta, față de TATA NIȚU la cupa ANACONDA. Ar fi frumos să participi la concurs cu echipa ta, să tragi un stand bun și să câștigi 1000 lei de la Nedelcu.Cu siguranță personajul cu care ai polemizat s-a retras din concursurile anterioare, pe motive pertinente cred eu, care nu pot fi publicate. Citesc pe site-uri mesajele lui și cu siguranță este ahtiat după pescuitul la crap.Cu speranța că nu am deranjat, mă retrag!!!

mihneaBV
membru activ
membru activ

Mesaj de mihneaBV » 06 Sep 2012, 21:25

multumesc de raspuns. ai perfecta dreptate. ce m-a deranjat este raspunsul organizatorului la o intrebare simpla. raspunsul tau este perfect si nu mai lasa loc de interpretari. legat de polemica cu fish30, nu contest ca motivele lui Nedelcu sunt pertinente, am spus doar ca nu cred ca e indreptatit sa imi atraga mie atentia legat de comentarii cand el la randul lui a scris rauri de comentarii la mai multe concursuri retragandu-se mai apoi din ele. O seara buna si multumesc lui lucfish pentru raspunsul sau.
PS: sunt 80% sigur ca voi participa la acest concurs (depinde de cei din echipa- o sa postez intentia cand sunt sigur) cu toate ca sunt constient ca nu prea am sanse datorita catorva participanti foarte experimentati pe aceasta balta. pescuiesc des pe balta 4 si primul concurs la care am participat a fost pe aceasta balta avand adversari o parte din cei prezenti si la acest concurs. sper sa ne vedem pe balta.

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Mesaj de Madalin Dirla » 07 Sep 2012, 11:49

Imi cer scuze pt. neplacerile create dar va rog sa ne retrageti din lista.(poz.7.Carp Zone)
Pe data de 6 oct. trebuie sa merg la o nunta :(( .
Succes in organizare si fire cat mai intinse tuturor concurentilor.

daddy caddy
senior
senior

Mesaj de daddy caddy » 10 Sep 2012, 10:58

LISTA DE INTENTIE:
1.ROMAN FELIX+PARTENERI
7.GREEN LAKE 1
8.BUCUR ALEX+POIANA SEBASTIAN
9.VODA MIRCEA+BODO JANOS+PARTENER
STIL OSTIL

ENERGY CARP

daddy caddy
senior
senior

Mesaj de daddy caddy » 14 Sep 2012, 10:15

LISTA DE INTENTIE:
1.ROMAN FELIX+PARTENERI
7.GREEN LAKE 1
8.BUCUR ALEX+POIANA SEBASTIAN
9.VODA MIRCEA+BODO JANOS+PARTENER
10.VAL.SERV CARP TEAM
11.MAILAT DORU+PARTENERI
12.CRISTIAN STANOI+ALEX POPESCU( CC FISHING TEAM)
STIL OSTIL

ENERGY CARP

Scrie răspuns

Înapoi la “Crap si somn”