Sarulesti - Sandulita
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Sarulesti - Sandulita 2011
nu am mai fost p nicaieri dar urmatorul pescuit va fi sigur la sandulita.
Pai zi si tu acolo ceva detalii...Apa era tot scazuta?La ce a mancat?Unde ai stat?La cat ai ajuns?De la cat a inceput sa traga?Ce si cata nada ai folosit?Dar momeala?Hai baga,nu ma trimite sambata pana acolo sa fie apa scazuta.tigy scrie:Salutare tuturor. dupa ce am citit comentariile voastra despre sandulita m-am hotarat sa ma duc si eu la pescuit la platica. Asa ca pe 25,08 am fost prezent pe balta la 06.00. n-am stiut pe unde sa ajung la bariera asa ca am intrat pe partea cealalta(s-a cam suparat nea Marin dar ia trecut). am prins pana la 13,30 20 kg platica frumoasa. au mai venit si cateva mai micute dar per total a fost foarte ok. am pescuit la bat de 7 si de 6 m. la vierme si patratica.Balta, spre deosebire de altele isi merita banii. o zi buna tuturor
salut am ajuns pe la 6 si ceva pe balta, am pescuit vis a vis de malul spart cel mai inalt, nu stiu daca apa era scazuta sau nu ca eram la prima mea vizita pe Sandulita. am pescuit la bete de 6 si 7 m, la vierme si mamaliga, rezultatul 20 kg platica pana la 13,30.
cat e taxa anu asta ?? de inteles am inteles ca se prinde platica.........
Meo,nu ai mai vorbit cu nea Marin?Mi-e cam nu stiu cum sa-l sun doar sa-l intreb daca a crescut apa...
Re: Sarulesti - Sandulita 2012
Am vorbit acum 2 saptamani , apa era la fel de scazuta. Nu cred ca a crescut pana acum pt ca nu prea avea de unde.. Vrei sa le faci o vizita platicilor?
MLDD
Trebuia sambata asta,dar am amanat pentru 22-23 sept.Poate creste si apa pana atunci,cine stie...
Am vorbit ieri cu nea Marin si mi-a zis ca apa este foarte scazuta, la minimul din acest an chiar. Cu toate acestea, a zis ca pestele merge foarte bine.
MLDD
vreau sa fac o partida la sandulita,mai stie cineva ceva despre balta???
sall am trecut sambata pe langa sarulesti si apa era scazuta bine se vedeau destui pescari la sandulita
Cateva imagini de la ultimele partide de la Sandulita
- Fişiere ataşate
MLDD
mai stie cineva ceva de sandulita???????
Eu stiu sigur ca...voi sti la primavara!!!!!!