Va multumesc pentru raspuns !As mai avea 2 intrebari:ce greutate are varga si daca se mai gaseste pe undeva ?marian_popescu scrie:inelele nu sunt prea mari, dar, oricum, inelul de plecare e mai departe de mandrină si parca si mai mare decat la alivio spod. asta m-a interesat mai putin, mai ales ca nedesc mai mult cu bulgari
nici distanta nu am masurat-o, dar dau mai departe decat cu powerspod. daca imi propun sa dau distanta, cred ca sar suta. dar, cum precizia devine o problema mai ales cand dai cu bulgari, prefer sa dau mai controlat
e un ciomag teapan de tot, foarte gros in carne. cateodata as vrea sa fie mai bland, nu prea poti vorbi de actiune. iar asta inseamna probleme cand vrei sa dai si cu racheta
dar e un compromis ok pentru mine. ieftin, usor de transportat, nepretentios si isi face bine treaba pentru care am cumparat-o
in niciun caz nu o recomand pentru pescuit...poate doar la somn, dar si acolo dau cu bete mai moi
sfat achizitionare spod
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: sfat achizitionare spod
- marian_popescu
- Veteran
Nu stiu ce greutate are, dar, oricum, nu are cum sa fie usoara. blankul are cel mai gros perete pe care l-am vazut vreodata la o lanseta de crap. am vazut ca pe net costa cam 170-190 de lei. nu mi-am propus sa o vand, dar cred ca daca gasesc acelasi model pe lungimea de 3,90, o dau cu 100 de lei. nu are nici cea mai mica zgarietura
Fishing is life. The rest...just details
Sa ma anunti cand o dai.
M-ar interesa si pe mine un spod cu care sa pot lansa peste 100m cu spomb-ul.
Ca buget: 200 lei.
Ce imi puteti recomanda.
Trebuie sa caut spoduri de 3.9m sau pot gasi si spoduri de 3.6m (5lbs) cu care sa ating distantele dorite?
p.s. nu ma deranjeaza nici daca este sh, dar sa nu fie deja crapat...
Ce imi puteti recomanda.
Trebuie sa caut spoduri de 3.9m sau pot gasi si spoduri de 3.6m (5lbs) cu care sa ating distantele dorite?
Critic echilibrat
poti sa iti iei mtx 8 sau mtx 12 sh si nu mai ai nici un stres legat de nadit. cu mtx 12 am nadit si nadesc cu racheta, model mare, plina ochi, care are in jur de 200 g si este mai grea decat spombul plin, fara nici un fel de problema la distanta masurata de 125 m. si pe langa asta poti sa le folosesti si cu montura . doi in unu. eu zic ca e mult mai convenabil.
din om , reusesti sa faci pescar(si vanator), dar din pescar(si vanator) om, NICIODATA !
eu unul folosesc KKARP Fusion SPOD de 4 lb , super ok si ca pret si ca ce poate sa faca ( foarte frumos finisat ) , am nadit cu Spombul mare, cu bulgari fara probleme. Am vazut ca mai frecventezi Magura 9, Greaca - balti pe drumul spre Oltenita, daca ai timp sau poate esti pe balta, sunt de Sambata ora 15 pana Duminica seara pe ponton 7 sau 8, pe Magura( merg cu un prieten si nu ne-am hotarat cum le impartim ) si ti-l dau sa te joci cu el sa vezi daca iti place.osc1or scrie:M-ar interesa si pe mine un spod cu care sa pot lansa peste 100m cu spomb-ul.
Ce imi puteti recomanda.
Foarte amabil din partea ta. Apreciez!!
Din pacate insa, week-end-ul acesta ma aduc pe MV2.
Ne vedem insa cu prima ocazie si pe Magura 9. Anul acesta incerc sa mai fac minim 2-3 partide si acolo.
Din pacate insa, week-end-ul acesta ma aduc pe MV2.
Ne vedem insa cu prima ocazie si pe Magura 9. Anul acesta incerc sa mai fac minim 2-3 partide si acolo.
Critic echilibrat
ok, imi dai un semn, eu merg pe Magura cam o data la 2 saptamani.
- cleanercrist
- senior
A folosit cineva HAKUYO MTX 14 CARP SPOD (3,90 M - 5 Lbs)?
mi se pare chiar foarte interesant acest spod de la hakuyo
Critic echilibrat