Reteta Faina de Sange!!!
Moderator: florentiniuga
Reteta Faina de Sange!!!
Pune-ti pe o bucata de tabla sangele aproximativ jumate de cm grosime dupa care presarati putina sare deasupra. Lasati la soare sa se usuce bine, sangele o sa se intareasca si o sa devina casant. dupa care macinati si o sa obtineti faina de sange home made.
Astept pareri, critici:D
Fir intins!!!
Astept pareri, critici:D
Fir intins!!!
Re: Reteta Faina de Sange!!!
Sange de la cine? De la mine sau de unde anume sange home made..?
Re: Reteta Faina de Sange!!!
Ce-ti ramane de la sedintele de vodou....Laurentiu scrie:Sange de la cine? De la mine sau de unde anume sange home made..?
- robertpescar
- senior
- Mesaje: 267
- Membru din: 02 Dec 2009, 04:41
- Localitate: slobozia
Re: Reteta Faina de Sange!!!
sange de taur???
Re: Reteta Faina de Sange!!!
eu am folosit sange de porc
Re: Reteta Faina de Sange!!!
Nu vreau sa fiu caustic, pare un topic serios, dar mai da-o in sange!
Decat sa faci experimente satanice cu sange de soarca si pipi de fata mare, mai bine cumperi faina de sange ca nu e o avere.
Decat sa faci experimente satanice cu sange de soarca si pipi de fata mare, mai bine cumperi faina de sange ca nu e o avere.
Re: Reteta Faina de Sange!!!
sa faceti misto e usor. un pescar adevarat isi prepara momelile nu le cumpara din magazin. ma rog le prepara pe cine duce capu restul le cumpara
Re: Reteta Faina de Sange!!!
Cu afirmatia asta te-ai desfiintat singur. Nici nu sti tu cati pescari foarte buni cunosc care nu-si fac singuri nadele.DannyGDM scrie:sa faceti misto e usor. un pescar adevarat isi prepara momelile nu le cumpara din magazin. ma rog le prepara pe cine duce capu restul le cumpara
Re: Reteta Faina de Sange!!!
sunt deacord cu tine dar macar cei care le cumpara din comert nu fac misto decei care si le preapara singuri. toata stima pt un pescar care isi preapara sau macar incearca sa isi prepare nada.
Re: Reteta Faina de Sange!!!
este o satisfatie mult mai mare sa vezi ca nada ta proprie a dat rezultate decat sa lauzi anumite firme ce produc nada
Re: Reteta Faina de Sange!!!
Mi se pare ca vorbim despre un singur ingredient, nicidecum de vreo nada completa. Si nu stiu daca merita efortul. E ca si cum mi-as produce singur boabele de piper sau imi fac cultura de porumb in curte ca sa-mi produc singur malaiul, ca sa fiu pescar si sa am satisfactie mai mare cand prind ceva. Cred ca exagerezi un pic .
I Fish. Therefore I am.
Re: Reteta Faina de Sange!!!
daca ai de unde sa-ti procuri subansamble de nada, sunt convins ca, cele naturale/bio/etc, pot da un randament mai bun decat tot ce exista pe piata la ora actuala, cu exceptia sa fie folosite pe o apa salbatica, exclus varianta balti,lacuri private in care se baga peste de "crescatorie" , el tinzand sa consume sau sa-i fie familiara mancarea ce i-a fost data in "copilarie/adolescenta" pana sa fie adus in balta respectiva , apoi sa se mearga pe baza de zvonistica si sa manance numai nada "cu care s-a prins acu 2 saptamani"......si asa ajungem ca pe o anumita balta sa mearga "x nada", pentru detalii vezi experimentul lui PAVLOV cu cainele....cred ca la asta se ajunge....
Cu stima si respect....
Cu stima si respect....
"Iubitor de pescuit si bere"
- florian serban
- Veteran
- Mesaje: 659
- Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
- Localitate: bucuresti
Re: Reteta Faina de Sange!!!
Lasand la o parte glumele rautacioase a colegilor de pe forum, nu are rost sa te complici sa iti faci singur faina de sange,pentru fabricarea ei tehnologia este mult mai complexa decat uscarea sangelui si macinarea lui,si pe de alta parte nici nu este foarte scumpa ca sa merite efortul.DannyGDM scrie:Pune-ti pe o bucata de tabla sangele aproximativ jumate de cm grosime dupa care presarati putina sare deasupra. Lasati la soare sa se usuce bine, sangele o sa se intareasca si o sa devina casant. dupa care macinati si o sa obtineti faina de sange home made.
Astept pareri, critici:D
Fir intins!!!
Re: Reteta Faina de Sange!!!
ai dreptate, tehnologia de fabricare e mult mai complexa, evident din cauza cantitatii de materie procesata si produsele derivate ce se obtin din procesare prin descompunere si izolare, dar sunt convins de plusurile pe care poate sa le aduca, in pescuit, aceasta faina de sange homemade daca este folosita si "calculata" corespunzator........tinem cont de un lucru foarte simplu, in orice procesare complexa se pierd foarte multeflorian serban scrie:Lasand la o parte glumele rautacioase a colegilor de pe forum, nu are rost sa te complici sa iti faci singur faina de sange,pentru fabricarea ei tehnologia este mult mai complexa decat uscarea sangelui si macinarea lui,si pe de alta parte nici nu este foarte scumpa ca sa merite efortul.DannyGDM scrie:Pune-ti pe o bucata de tabla sangele aproximativ jumate de cm grosime dupa care presarati putina sare deasupra. Lasati la soare sa se usuce bine, sangele o sa se intareasca si o sa devina casant. dupa care macinati si o sa obtineti faina de sange home made.
Astept pareri, critici:D
Fir intins!!!
"Iubitor de pescuit si bere"