Atentie = DRAGAN CLAUDIU din BRASOV!
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Atentie = DRAGAN CLAUDIU din BRASOV!
Acest om este un nesimțit.
Acum 2 săptămâni i-am trimis produsul brolly Anaconda, de a doua zi după ce produsul a fost expediat, individul parca a intrat în pământ, nu tu răspuns la telefon, mail, sms, mesaj privat chiar am intervenit in topicul lui pentru a obține un răspuns.
Din cauza lui am pierdut 100 lei, transportul tur-retur pana la Brasov si 2 săptămâni in care a stat blocat atât produsul cat si banii, dar cel mai mult m-a suparat atitudinea lui de nesimțit.
RUȘINE!
O sa ne întâlnim poate, nici nu știi când si cum...
Acum 2 săptămâni i-am trimis produsul brolly Anaconda, de a doua zi după ce produsul a fost expediat, individul parca a intrat în pământ, nu tu răspuns la telefon, mail, sms, mesaj privat chiar am intervenit in topicul lui pentru a obține un răspuns.
Din cauza lui am pierdut 100 lei, transportul tur-retur pana la Brasov si 2 săptămâni in care a stat blocat atât produsul cat si banii, dar cel mai mult m-a suparat atitudinea lui de nesimțit.
RUȘINE!
O sa ne întâlnim poate, nici nu știi când si cum...
CARP HUNTERS TEAM
Re: Atentie = DRAGAN CLAUDIU din BRASOV!
Problema pare sa se remedieze, am primit, in sfârșit, vesti de la persoana in cauza.
Voi posta imediat ce situația se va schimba.
Voi posta imediat ce situația se va schimba.
CARP HUNTERS TEAM
Eu unul cred ca o sa fie vreo problema. Cu mine a fost super parolist, ce stabilisem asa s-a si intamplat, sa nu fi avut vreo problema personala delicata.
O zi buna.
O zi buna.
- dragan claudiu
- Veteran
Mersi,da am avut un accident de munca ,in care era sa-mi pierd viata.sti ca lucrez ca alpinist utilitar si de sfinta Marie am lucrat ceea ce nu facem de obicei ,dar atunci asa afost sa fie.si mi s-a rupt coarda si am cazut de la 12 metri. mi-am rupt clavicula,mandibula si bazinul .am avut in 3 zile 4 operatii.asta e motivul.insa, vad ca baiatul inca nu realizeaza prin ce am trecut eu. mersi inca odata si sa nu uiti la anul cind esti dispus imi esti dator cu o vizita si un pescuit impreuna..........multa sanatate ca-i mai buna decit toate............bradlly scrie:Eu unul cred ca o sa fie vreo problema. Cu mine a fost super parolist, ce stabilisem asa s-a si intamplat, sa nu fi avut vreo problema personala delicata.
O zi buna.
Realizez prin ce ai trecut,
Dumnezeu sa-ti dea multa sanatate sa te faci bine.
toate cele bune.
adrian
Dumnezeu sa-ti dea multa sanatate sa te faci bine.
toate cele bune.
adrian
CARP HUNTERS TEAM
- dragan claudiu
- Veteran
Mersi,multa sanatate tie si familiei tale!!!!
cu părere de rău, îmi mențin opinia ...
nu-l consider un om serios, in aproape 4 luni nu a avut "posibilitatea" sau amabilitatea sa ia legătura cu mine, deci:
Iți doresc sa te faci bine si sa fi satatos alături de cei dragi, dar
nu-l consider un om serios, in aproape 4 luni nu a avut "posibilitatea" sau amabilitatea sa ia legătura cu mine, deci:
CARP HUNTERS TEAM
s-au facut 9 luni parerea este aceiasi ....odoctee scrie:cu părere de rău, îmi mențin opinia ...
CARP HUNTERS TEAM
- dani23moto23
- membru activ
)))) s-a prescris problema dupa atata timp
într-adevăr problema s-a prescris dar gestul ramanedani23moto23 scrie: )))) s-a prescris problema dupa atata timp
CARP HUNTERS TEAM