As avea o intrebare:nu am vazut sa folositi sare sau indulcitor,de ce?
NUMAI BINE
![clapping =D>](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/41.gif)
Mixul contine cristale de sare iar laptele de porumb este cel mai eficient indulcitor pentru solubile.cristea radu scrie:As avea o intrebare:nu am vazut sa folositi sare sau indulcitor,de ce?
NUMAI BINE
La testele din pahar s-au comportat excelent ambele retete si cele cu pelete si cele fara. Interesant este ca au degajat foarte bine atat pe orizontala, formand un "nor" pana la jumatatea paharului, care s-a mentinut in suspensie multe ore, cat si pe verticala. In ambele pahare, spre deosebire de reteta lui George, s-a format un cerc de spuma cu particole de mix care aveau o permanenta miscare ascendent-descendenta.zenhor scrie:Sunt curios cum se vor prezenta bilele de la Essential Baits pe apa. Imi puteti spune ce miros/aroma degaja? E mai pregnanta cea de "shellfish" sau cea de "plum"?
Mercy frumos! Eu le cam tin deschise....si poate si lapte de porumb trebuie mai mult.florentiniuga scrie:De acord, putin merge. Si eu am folosit atat cat sa ung masa de rulat.Bilele solubile totusi, nu devin tari daca sunt pastrate in galeata cu capac. Isi mentin foarte bine prospetimea timp indelungat si cand spun indelungat, ma refer chiar la un sezon intreg. Conditia este sa aiba suficient lapte de porumb. Atentie, mai controlati-le din cand in cand sa nu se lipeasca intre ele.
Dl Iuga , din experienta mea uleiul de somon ingreuneaza rulatul bilelor. Merge mult mai bine cu masa uscata. Tot din experienta va spun ca daca bagati bilele solubile neuscate complet in galeti acestea vor mucegai si nu intr-un sezon ci in cateva saptamani, oricat lapte de porumb ar avea in ele. Iar cand spun uscate complet inseamna ca bilele solubile sunt tari ca piatra. Mici amanunteflorentiniuga scrie:De acord, putin merge. Si eu am folosit atat cat sa ung masa de rulat.Bilele solubile totusi, nu devin tari daca sunt pastrate in galeata cu capac. Isi mentin foarte bine prospetimea timp indelungat si cand spun indelungat, ma refer chiar la un sezon intreg. Conditia este sa aiba suficient lapte de porumb. Atentie, mai controlati-le din cand in cand sa nu se lipeasca intre ele.