Se mai poate repara?
Moderatori: gor965, florentiniuga
Se mai poate repara?
Lanseta a suferit un accident in timpul aruncarii saptamana trecuta,am folosit un momitor de 50 gr pe care l-am incarcat mai mult decat trebuia .Lanseta este Daiwa Emblem Carp 3,90m/3,75lbs model 2009
Cele 4 minuni ale femeii:se uda fara sa intre in apa,sangereaza fara sa se taie,dau lapte fara sa pasca,si vorbesc fara sa fie intrebate
- georgemarian
- Veteran
Re: Se mai poate repara?
La fel mi sa intamplatsi mie anul trecut,nu cred ca mai poti face ceva...incearca sa schimbi momitoarele,eu mi'am luat unele de 30 gr acum,si este mult mai bine!dynamo scrie:Lanseta a suferit un accident in timpul aruncarii saptamana trecuta,am folosit un momitor de 50 gr pe care l-am incarcat mai mult decat trebuia .Lanseta este Daiwa Emblem Carp 3,90m/3,75lbs model 2009
Cred ca un meserias in rodbuilding ti-o poate repara...dar s-o faci la fel cum a fost la inceput, e mai greu ! In plus, genul asta de mufare dubla Superflex, nu prea lasa loc de "manevra" in caz ca ai supraincarcat lanseta ! Spigotul, in tensiune, sparge blankul lansetei dinspre interior spre exterior !...e o problema generala a acestui model din 2009 !
am primit o recomandare de aici http://www.scoaladestationar.ro/?page_id=69 .Am sa incerc poate se mai poate repara.
Cele 4 minuni ale femeii:se uda fara sa intre in apa,sangereaza fara sa se taie,dau lapte fara sa pasca,si vorbesc fara sa fie intrebate
De unde e tipul? Din Bucuresti? Am si eu o panarama franta de spigot.
Ultima oară modificat 23 Aug 2012, 20:48 de către Laurentiu, modificat 1 dată în total.
e din timisoara . mi-a reparat si mie o lanseta . NELU SABAU( NUTZU), super meserias. cititi aventuri la pescuit si il gasiti la sectiunea stationar. are telefonul trecut pe sait. puteti apela cu toata increderea.
din om , reusesti sa faci pescar(si vanator), dar din pescar(si vanator) om, NICIODATA !
multumesc mult de ajutor
Am vb eu cu omu'. Super amabil, din pacat pt mine nu se poate face nimic. Cred ca nici pt tine din pozele postate si din vorbele cu meseriasu'.
Oricum iti urez noroc.
P.s. cat te costa transportul dus-intors, cat face reparatia, mai bine cauti una second sau noua.
La mine e mai simplu, o arunc la ghena ca nu facea bani multi, o foloseam ca spod.
Oricum iti urez noroc.
P.s. cat te costa transportul dus-intors, cat face reparatia, mai bine cauti una second sau noua.
La mine e mai simplu, o arunc la ghena ca nu facea bani multi, o foloseam ca spod.
Asa ma gandeam si eu.Am sa mai caut daca mai gasesc una,daca nu raman cu 3 bete.Multumesc mult
sal...0766199058 este nr meu ..poate pot sa te ajut cu un sfat am raparat si eu o lanseta care era rupta de la spigot
Prinde ,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!