Lanseta Energo Team Long Cast
Moderatori: gor965, florentiniuga
Lanseta Energo Team Long Cast
Buna ziua! Ce parere aveti de Lanseta EnergoTeam Long Cast 3,90 m 3,5 lbs. Are cineva asa ceva? A folosit cineva lanseta asta? Va multumesc anticipat.
Re: Lanseta Energo Team Long Cast
si eu sunt ineteresat de ea si astept parerile celor ce o detin. o zii cat mai placuta.
- Allen Besnovich
- Veteran
asta e cam tralala chiar ma interesa o parare despre aceasta lanseta.
- Allen Besnovich
- Veteran
si eu la fel.
Am inteles ca varianta 3,60m ii mult mai buna ca cea de 3,90m , a avut cineva lansetele ? Daca da il rugam sa raspuna la topic . Multumim.
Buna, eu am aceste lansete in varianta 3.90 nu sunt niste lansete rele [la pretul cu care le-am achizitionat 420ron 2buc]la pretul actual gosesti ceva mai bun .Pentru statura mea corporala si muschi dezumflati este o lanseta prea rigida ,am inteles ca varianta de 3.60 este mai buna la aruncari[vezi topicul lansete long cast]. Din ce am citit pe forum la pretul acesta sau in jurul pretului actual al lansetei gasesti ceva mai bun[chub,fox ,hakuyo chiar as incerca si eu lanseta foarte apreciata in BUCURESTI inTIMISOARA nu am gasito la nici un magazin,pacat.In dril cam rigida pt pestisorii din ...ce am prins eu,la lansare sa zic ca dau maxim 110m la ce pot eu .Parerea mea este sa o incerci prima data pe balta.Fir intins .