Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
Am fost si nu am facut mare lucru a fost cam jale pe toata balta 2-3 pesti daca aveai erai rege...nu stiu ce sa intamplat ieri...dar oricum voi revenii pe balta de a belin.Sfarsit de wekend cu fire intinse!!
Prinde un peste si ... fa-l mare !
- nikipiulitza
- junior
Pestele ala nu e porcusor! Porcusorul are capul mai mare.are careva idee ce peste este acesta?
http://imageshack.us/f/259/img132s.jpg/
http://imageshack.us/f/821/img131a.jpg/
Nu stiu care e denumirea oficiala la pestele ala, dar eu stiu ca ii zice fata . E un peste care nu cred ca creste mai mare decat ceea ce ai prins tu si are doi tepi la urechi.
Aici un link catre o poza cu numele pestelui scris cu diacritice
http://imageshack.us/photo/my-images/33 ... agexd.png/
pe unde ati mai fost? la doripesco ce se mai aude?
De Doripesco nu stiu mare lucru.La Cismasu am inteles ca a fost populata cu ceva ten dar a luat muta lume acasa....
Luni voi face o partida la Belin,revin cu poze si detalii.
wekend placut!!
wekend placut!!
Salutare,
as vrea sa merg la o pescuiala si nu prea stiu unde in jurul Brasovului.
poate cineva sa-mi recomande o balta buna unde se prinde ?
asteptam infotache scrie:De Doripesco nu stiu mare lucru.La Cismasu am inteles ca a fost populata cu ceva ten dar a luat muta lume acasa....
wekend placut!!
- dragan claudiu
- Veteran
La Budila e peste mult si frumosadi_popa scrie:Salutare,
Am fost la balta noua de la Belin,5 pescari pe toata balta care am pescuit dupa standurile 55.Nu a fost o zi atat de fericita ,am prins mai bine de dimineata,spre uimirea mea dupa o nadire grea(spartura de boiles,porumb,putini viermi+ceva nada)a intrat crapul la pluta.De relaxare a fost o zi frumoasa dar in alte zile am prins mult mai bine.
Am vorbit cu cineva recent care a zis la fel ca la Budila este frumos si se prinde crap la pluta,eu inca nu am fost....
Am vorbit cu cineva recent care a zis la fel ca la Budila este frumos si se prinde crap la pluta,eu inca nu am fost....
- moroinflames
- junior
Aveti idee cum se poate ajunge la balta la Budila si cum sta treaba pe acolo? taxa/zi respectiv limita de pesti ce pot fi luati acasa. Si de asemenea, daca se prinde peste acolo. As dori ceva pareri la cald. Multumesc.
vand momitoare cu tija si degetare
dovezi????
adica poze, preturi....samd.!
adica poze, preturi....samd.!
- dragan claudiu
- Veteran
la pagina 173-174 gasesti poze si regulamentul balti.moroinflames scrie:Aveti idee cum se poate ajunge la balta la Budila si cum sta treaba pe acolo? taxa/zi respectiv limita de pesti ce pot fi luati acasa. Si de asemenea, daca se prinde peste acolo. As dori ceva pareri la cald. Multumesc.
la pagina 172 gasesti poze
as vrea sa merg si io maine la balta de la budila si vream sa intreb dak se prinde si caras etc sa nu ma plictisesc pana vine ila mare si dak e se cumpara la fel k crapu ???