DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: DUNAREA
alta
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
MULTUMIM MAESTRE !!!!
Frumoase capturi!Felicitari!
Prodan are marele avantaj ca-i trece Dunarea prin fundu' gradinii ( ). Asta, insa, nu-i stirbeste din dibacia de pescar pe care o are. Si mai are o mare calitate : nu-i suparacios. La cate "intepaturi" a incasat pe forum, nu a ripostat la niciuna !
Bravo Prodane !
Bravo Prodane !
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
e usor sa judeci oameni insa e mai greu sa fii judecatsorin1362 scrie:Prodan are marele avantaj ca-i trece Dunarea prin fundu' gradinii ( ). Asta, insa, nu-i stirbeste din dibacia de pescar pe care o are. Si mai are o mare calitate : nu-i suparacios. La cate "intepaturi" a incasat pe forum, nu a ripostat la niciuna !
Bravo Prodane !
urata vreme insa ma salveaza capturile
- coool_marius
- senior
bvo sorine... vad ca iti merge bine acolo
a inceput si pe la noi , dar deocamdata maruntel fata de ai tai
a inceput si pe la noi , dar deocamdata maruntel fata de ai tai
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
- florian1954
- membru activ
Sorine,dacă vin la Călăraşi,spunem unde ne putem vedea sau dă-mi un nr.de telefon pe privat
pai vrei sa prinzi niste monstralai?florian1954 scrie:Sorine,dacă vin la Călăraşi,spunem unde ne putem vedea sau dă-mi un nr.de telefon pe privat
Prodane, de cand pescuiesti tu, cati teni ai prins la Calarasi ?sorprodan scrie:pai vrei sa prinzi niste monstralai?florian1954 scrie:Sorine,dacă vin la Călăraşi,spunem unde ne putem vedea sau dă-mi un nr.de telefon pe privat
- cosmin mihut
- Veteran
prima loc. cand intri in DOLJ e DABULENI a doua esta com. CALARASIgor965 scrie:Prodane, de cand pescuiesti tu, cati teni ai prins la Calarasi ?sorprodan scrie:pai vrei sa prinzi niste monstralai?florian1954 scrie:Sorine,dacă vin la Călăraşi,spunem unde ne putem vedea sau dă-mi un nr.de telefon pe privat