Greu ,tata ...la ce te-ai oprit ?bujor marius scrie:multumesc pentru tot, aici chiar e o adevarata echipa de INFOPESCARI ; m-am hotarat intr-un sfarsit NUMAI BINE SI FIRE CAT MAI INTINSE IN NOUL AN !!!
O NOUA PARERE
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: O NOUA PARERE
- costel pisoiu
- membru activ
Salut Marius ! Am vazut tarziu intrebarea ta , dar daca vrei, putem sa ne intalnim sa faci niste aruncari cu fox ellite, care in privinta blancului cred ca este la fel ca fox ES. Am si doua modele sert de 3,60 si 3,90 dar sustin parerea lui GOR ,mai bune sunt Maver.
- bujor marius
- senior
gor965 scrie:Greu ,tata ...la ce te-ai oprit ?bujor marius scrie:multumesc pentru tot, aici chiar e o adevarata echipa de INFOPESCARI ; m-am hotarat intr-un sfarsit NUMAI BINE SI FIRE CAT MAI INTINSE IN NOUL AN !!!
Poi m-am hotarat sa le iau pe cele SPRO Strategy, zic eu sunt cele mai bune din ce mi sa oferit, asa cred, asta ramane de vazut; -voi ce parere aveti?
Ai mai tinut in mana ,vre-odata , o lanseta ultra slim ? Sa vezi senzatie... !
- bujor marius
- senior
gor965 scrie:Ai mai tinut in mana ,vre-odata , o lanseta ultra slim ? Sa vezi senzatie... !
pana acum nu ...... abia astept..!!!
- bujor marius
- senior
intradevar foarte multumit de ele, tocmai am intrat in posesia lor...............FIRE CAT MAI INTINSE VA DORESC>>>>