Semnati aici
- alexandru02motru
- junior
Re: Semnati aici
Salut, ma numesc Alex am o varsta inca mica si sunt pescar de la varsta de 3 ani . Incerc sa prind rosiuare mari la ce sa dau?
bine ati venit !
din om , reusesti sa faci pescar(si vanator), dar din pescar(si vanator) om, NICIODATA !
Salutare ,ma numesc Dragan Claudiu,sunt din C-ta,am 45 ani si pescuiesc de vreo ...299(vorba lui Becali)de ani.Prefer orice stil de pescuit,(in afara de curent,japca s.a.)la balta sau la mare.Carp fishingul este stilul meu de suflet,iar de cativa ani nu prea mai omor crapul,(adica catch&tigae).Sunt mandrul posesor al doua buc.baieti(viitori pescari)care i-am invatat din start pescuitul C&R la orice peste de apa dulce.Nu milioanele bagate in scule sau sutele de nopti nedormite pe malul baltii nu ma multumeste mai mult decat faptul ca am incercat sa civilizez doi tineri pescari.O data m-a intrebat cineva de ce draq i-mi place atat de mult pescuitul,iar stand si gandindu-ma serios de ce,(aveam jdemii de motive sa-i raspund)am realizat ca habar nu aveam.La asa intrebare tembela am gasit un raspuns decent,,HABAR N-AM!!!Salutari pescuitorilor!!!
- catalins2008
- senior
Salutari si tie!
bine ai venit! credite nerambursabile dai ?
Salutari pentru toata lumea!
Numele meu este Gabriel VASILE, am 27 ani, sunt din Targoviste - Dambovita. Anul trecut am luat microbul pescuitului intr-un concediu in Tulcea, si nu cred ca mai scap de el.
Fire intinse tuturor!
Numele meu este Gabriel VASILE, am 27 ani, sunt din Targoviste - Dambovita. Anul trecut am luat microbul pescuitului intr-un concediu in Tulcea, si nu cred ca mai scap de el.
Fire intinse tuturor!
bine ai venit ! fire intinse !
din om , reusesti sa faci pescar(si vanator), dar din pescar(si vanator) om, NICIODATA !
- catalins2008
- senior
Bine ai venit!
-
- utilizator
Salutare, ma numesc Cristian si sunt din Arad, am 20 de ani si sunt pescar de mic. Stilul preferat de pescuit este cel la crap. Fir intins la toti!
- catalins2008
- senior
Bine ai venit si fire zbucumate!
sa pescuim?DA/sa braconam?NU
Va salut dragi pescari.Ma numesc Burtea Grigore si sint din CONSTANTA sint la fel de bolnav ca voi si pescui de cind eram copil dfar cel mai frumototii s pescuit e acel pe care poti sal faci in timpul liber.Dupa cum stim cu totii iubim pescuitul la crap care e o adevarata provocare pentru noi toti dar e cam greu cu baltile care in ziua de azi toate sint private si fara peste.Eu va doresc fire intinse tuturor mai ales acum toamna.
- danstucaru
- junior
salutare,Dan Cristea este numele meu am 37 ani sunt din Bucuresti,unditar vechi,indragostit de stiuca de vreo 4 ani,pescuiesc in special pe balti salbatice sau putin controlate,am gasit postari interesante aici si am zis ca e cazul sa mai invat si eu unele lucruri interesante de la PESCARI ADEVARATI.
Salutare! Numele meu este Cosmin Filote, am 28 de ani si de cateva luni m-am relocat in Timisoara. Imi place sa pescuiesc in timpul liber si in ultimul timp m-a prins microbul pt pescuitul la crap:) Fir intins tuturor!
bine ai venit cosmin !
- catalins2008
- senior
Bine ai venit Cosmin si fire zbuciumate!