Prietene..aberezi rau...este vorba de 7 nu de 6. Cred ca te cunosti cu cainii maidanezi de pe balti, nu cu patronii, daca faci asa confuzie.csm81ro scrie:confunzi baltile...prietene...vezi ca fundulea 6 a fost a lu BOGDAN actualul patron de la belciugatele 4...si vezi ca dupa ce la dat afara AMERICANU dupa 6, 6-le a fost luat de VISAN de la Fundulea 2....daca stii mai bine ca mine care ma cunosc cu patronii....atunci toata stima!
Belciugatele LIVADA 4
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Belciugatele LIVADA 4
Chiar nu cred ca are rost sa intram in polemici cand cred ca esti singurul de pe forum care are impresia ca pestele a fost mutat de pe 6 in loc de 7( fosta balta a alui Bogdan).
Clar, omu nici nu stie care e 6 si care 7.
habar nu aveti pe ce planeta sunteti...nici unu nu stiti care e 6 si care e 7...dapoi sa va mai intreb care e belciugatele 4? )))))))))....mai aprofundati si mai discutam... ))))))))))))))
Bine ca bubuie....... cunostinta in tine de dai p-afar sa nu uiti sa te stregi la gura ca e prea multa.
Laurentiu scrie:Atentie, pe Fundulea 1 NU se mai populeaza cu somn african.
nu se mai populeaza saptamana asta sau cum...ca tocmai am venit de pe balta si sau bagat 500kg somn african...ca deobicei esti foarte prost informat....
Daca polemizati va rog sa o faceti la subiect si fara jigniri.
I Fish. Therefore I am.
stai linistit ca jignirile le face pe MP .
Nu polemizez cu nimic, nici nu-i raspund macar, omu e pe dinafara rau; habar nu are de ce a ajuns africanul in balta.
Sau probabil nici nu stie care e Fundulea 1, o confunda cu fundulea 2, cum face cu 6 si 7.
Sau probabil nici nu stie care e Fundulea 1, o confunda cu fundulea 2, cum face cu 6 si 7.
ia uimeste-ma mah tu care e 1 si 2....ca din cate observ nu stiti nici macar cum arata crapu si va numiti pescari...pardon BRACONIERI )))))))))))))
- georgemarian
- Veteran
Sigur nu vorbesti despre aceasi balta....csm81ro scrie:ia uimeste-ma mah tu care e 1 si 2....ca din cate observ nu stiti nici macar cum arata crapu si va numiti pescari...pardon BRACONIERI )))))))))))))
pai normal ca ei fiind braconieri...nu stiu pe unde ajung pe ce balti....se duc pe lacu morii si cica sunt la fundulea ))))
va salut domnilor...
as vrea sa plec la o partida pe livada 4 peste vreo 4-5h,ma poate ajuta cineva cu informatii la cald?
va multumesc...si sper sa vada cineva postarea mea...
as vrea sa plec la o partida pe livada 4 peste vreo 4-5h,ma poate ajuta cineva cu informatii la cald?
niciodata nu spun NICIODATA...
- georgemarian
- Veteran
Salut,eu zic sa nu pleci...cu vremea asta nu se stie,si daca ploua nu mai iesi de acolo...bitza35 scrie:va salut domnilor...
Ti-ai furat-o zilele trecute pe Fundulea 2, este?