dedicatie speciala ptr. toti care au fost la referendum !
![clapping =D>](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/41.gif)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
da , pe un forum de pescuit , dar la diverse* , aici nu-i interzis !Laurentiu scrie:...........
Si inca aici, pe un forum de pescuit.
Si de ce atunci nu mergi la vot? si de ce cei care merg la vot si isi exercita dreptul, primesc din partea ta balada lui Cacarau? Cu ce esti tu superior lor ca sa-i ironizezi? Am impresia ca esti putin cu fundul in doua luntri in acest moment. Odata incerci sa ne convingi ca e european sa mergi la vot, dar in acelasi timp referendumul nu e un vot in sine, ci o manipulare. Atunci ce facem, nu mergem, sau mergem si votam cum credem? Sau ramai la ideea ca cei care au votat sunt niste acoliti ai neocomunismului? Dar atunci ce te faci cu cei care au votat impotriva demiterii si ei tot comunisti sunt si tot cu balade ii tratezi doar pentru ca au mers la vot? Pana iti limpezesti ideile, lasa-ne cu politica, chiar de e pe la diverse si hai sa vorbim de copiii pe care-i sustii intr-ale pescuitului ca e mai sanatos si mai curat.Si aici tot respectul meu.nagy victor scrie:In primul rind nu trebuie sa confundam alegerile parlamentare si cele prezidentiale cu un referendum![]()
DEMOCRARTIA imi da dreptul sa aleg intre a merge sau nu la vot , deocamdata votul nu-i obligatoriu in tara noastra (din pacate)
Eu as trece in constitutie votul obligatoriu !
Asa sa fie !romelian scrie:......... Discutiile contradictorii nu trebuie sa ne indeparteze de la scopurile comune, asa ca fir intins
LIKEnagy victor scrie:1 nu am fost la vot ptr. ca-i dreptul meu sa fac ce vreau (la fel ca si al celor care au fost)
2 ptr. ca fiecare balada este o creatie populara si fiecare contine un simbure de adevar
3 nu-s cu nimic mai presus decit ceilalti si consider ca n-am ironizat pe nimeni , daca asta considera cineva atunci el insusi are o problema cu sinea lui
4 momentan ma simt cu piciorele pe pamint , nici decum in vre-una sau mai multe luntri
5 da , este democratic sa mergi la vot , nu am spus ca referendumul nu-i un vot , doar ca rezultatul lui nu se contabilizeaza ca un vot de la legislative sau prezidentiale si da , la tote alegerile se manipuleaza masiv din toate directiile
6 fiecare sa faca cum ii dicteaza constiinta atit timp cit votatul nu-i obligatoriu
7 indiferent ptr. cine au votat majoritatea sunt din structurile apropiate de cei pe care i-au votat , iar o parte minora sunt cei care voteaza ca asa considera ei ca-i corect , la fel e si cu cei care se abtin de la vot , considera ca asa-i mai corect
8 toti cei care au votat nu demiterii sunt cei care nu inteleg jocul murdar din politica , sau o parte din voturi este o diversiune (si acest aspect trebuie luat in considerare) , cine mai stie pina unde poate sa mearga fantezia politicienilor romani (atentie , nu am spus doar USL !)
9 desi am probleme cu capul , mintea mea e mai limpede decit apa crisului acum (mai ales ca n-a mai plouat de mult timp), imi pare bine ca ai mai citit si alte topicuri deschise de mine , intr-adevar ar fi minunat daca nu ar trebui sa ne obosim creierii cu intelegerea comportamentului celor care ne conduc tara (sustin ei ca ptr. binele nostru) si sa ne putem ocupa tot timpul cu ce ne place sa facem , mai ales cind este vorba de viitorul nostru
sper ca am reusit sa raspund la toate intrebarile , nu trebuie sa fii deacord cu mine si nu trebuie nici sa le accepti in totalitate , dar trebuie sa recunosti (chiar daca nu o scrii aici) ca nu-s timpenii si nici nu-s cu capul in nori
respect si fire-ntinse !