da bre,,,,acolo e dar i-am dat si multa nada,,,,,cosmin mihut scrie:Sorine intinsura asta unde ai prins tenul e acolo unde am stat eu cand am fost la tine....la Dabuleni...
DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: DUNAREA
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
ne tinem de treaba mergem zilnic la pescuit
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
da zilnic
cel mare 14 ,5 cel mic 5,5pharaoh scrie:Bravo Sorine. Cate kg au avut?
sorprodan scrie:cel mare 14 ,5 cel mic 5,5pharaoh scrie:Bravo Sorine. Cate kg au avut?
ba dapharaoh scrie:Bre, nu vad nici unul mic pe-acolo
- cosmin mihut
- Veteran
frumossss
Pe intinsura sau gropan ? La boaba ? Respecte !!
- dragosvasile
- junior
Desi suntem umiliti trebuie sa-ti zic un Bravoo esti taticul ctenilor si profesorul nostru!!!sorprodan scrie:sorprodan scrie:cel mare 14 ,5 cel mic 5,5pharaoh scrie:Bravo Sorine. Cate kg au avut?
PS Dar un profesor treb sa invete si elevii,deci asteptam inf.
cu stima
boaba maestre azi il gasesti pe intisura maine pe gropan numai tre sa dai o fuga la DUNARE seara sau dimineata sa citesti anumite lucruri pe care ti le spun pestii,,,,,, prin comportamentul lorcai99 scrie:Pe intinsura sau gropan ? La boaba ? Respecte !!
apropo o poza cu naditul pe DUNAREsorprodan scrie:boaba maestre azi il gasesti pe intisura maine pe gropan numai tre sa dai o fuga la DUNARE seara sau dimineata sa citesti anumite lucruri pe care ti le spun pestii,,,,,, prin comportamentul lorcai99 scrie:Pe intinsura sau gropan ? La boaba ? Respecte !!