BULGARII PENTRU CATAPULTA
Moderator: gor965
- misu_sipanu
- Veteran
BULGARII PENTRU CATAPULTA
Salut-Exista o solutie gelatinoasa cu care se pot face bulgari dintr un singur fel de boabe sau chiar viermusii se pot face bulgari si aruncati cu prastia sau catapulta.Stiu dintr o revista asta dar se dau putine explicatii.Sint interesat pentru obtinerea unor bulgari(porumb,pelete,spartura boiles,etc)fara sa mai fac pasta in care se pun acestea.
Re: BULGARII PENTRU CATAPULTA
Se numeste tradus Lipici ptr Viermusi.
Poti sa iei si Superglue
Poti sa iei si Superglue
- misu_sipanu
- Veteran
....tot aflu eu unde pescuiesti..........nu imi iau canon boili ......altceva .....si bulgarii osa fie din petris cu "pasta de ciment rapid si calibrul400
- misu_sipanu
- Veteran
oooooooooooooooo scuze ADIO ARME dar bere etc etc cat vrei(ca eu nu beau) respecte
Ce ai mo cu minemisu_sipanu scrie: ....tot aflu eu unde pescuiesti..........nu imi iau canon boili ......altceva .....si bulgarii osa fie din petris cu "pasta de ciment rapid si calibrul400
Uite aici, in Martie ma gasesti pe Casien, in Mai pe Saone, vara pe Main si Rin, si de 3 ori pe saptamina pe lacurile dien zona Frankfurt-Giessen. Daca nu mai gasit pina atunci, iti spun unde sa ma cauti la toamna
Spor la treaba
- alex_mures
- membru activ
Auzi la Bruno
Cassien si Saone...nu ai nevoie de un copil vitreg
Cassien si Saone...nu ai nevoie de un copil vitreg
Bruno , hai peste girla , la o pescuiala Canadiana , te astept cu placere oricind vrei sa vii , cel mai bun timp , sfirsitul lui mai , pina pe 15-20 iunie . Merge si dupa , dar mai incet .carprom scrie:Ce ai mo cu minemisu_sipanu scrie: ....tot aflu eu unde pescuiesti..........nu imi iau canon boili ......altceva .....si bulgarii osa fie din petris cu "pasta de ciment rapid si calibrul400
Uite aici, in Martie ma gasesti pe Casien, in Mai pe Saone, vara pe Main si Rin, si de 3 ori pe saptamina pe lacurile dien zona Frankfurt-Giessen. Daca nu mai gasit pina atunci, iti spun unde sa ma cauti la toamna
Spor la treaba
Bruno
egal cu ce trage, bulgari de ciment sau bere!
amandoua sant periculoase ptr. tine
nu uita sa strigi "kamele ,kamele" ca doar nu mai e mult pana la carnaval
egal cu ce trage, bulgari de ciment sau bere!
amandoua sant periculoase ptr. tine
nu uita sa strigi "kamele ,kamele" ca doar nu mai e mult pana la carnaval
Multumesc Vali,vali003 scrie:Bruno , hai peste girla , la o pescuiala Canadiana , te astept cu placere oricind vrei sa vii , cel mai bun timp , sfirsitul lui mai , pina pe 15-20 iunie . Merge si dupa , dar mai incet .carprom scrie:Ce ai mo cu minemisu_sipanu scrie: ....tot aflu eu unde pescuiesti..........nu imi iau canon boili ......altceva .....si bulgarii osa fie din petris cu "pasta de ciment rapid si calibrul400
Spor la treaba
dar nu vreau sa platesc amenzi pe acolo, eu deabea ma pot abtine sa pescuiesc cu trei lansete (cu 2 avem voie aici) dar mai la tine, numai cu una, cred ca o noapte, si gata cu pescuitul
- misu_sipanu
- Veteran
in vacanta de vara(am si de primavara toamna iarna)te caut lasa mi un tel pe PM.
Adica esti somermisu_sipanu scrie:in vacanta de vara(am si de primavara toamna iarna
- misu_sipanu
- Veteran
ai vrea tu sa ai meseria mea (da un clik pe nik name ul meu)
Si asta e meserie "adm magazin pescuit " , ok
Ok lasam caterinca, ca nu are farmec, am deviat mult de la subiect
- Qnyx
- Master Admin
Omul a fost modest. Detine un magazin de pescuit si un pet-shop in Eforie Nord si se poate spune ca "administrator" este o ocupatie si mai nou este si membru CarpZone.carprom scrie:Si asta e meserie "adm magazin pescuit " , ok