Ajutor pentru rulat bile

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
mosharu
Veteran
Veteran

Ajutor pentru rulat bile

Mesaj de mosharu » 29 Ian 2009, 20:26

Daca nu ai unde sa-ti faci bilele/usuci/fierbi, ( a se citi...scandal cu soatza pt duhoare :-& , reclamatii de la vecini la protectia consumatorului :)) ) vino la mine si te ajut. O masa pt rulat( 12-30), un pistol ...2...3, ceva faina LT, niste betaina naturala, un lapte de porumb....aia se gasesc prin curte daca nu ai tu.
Cristian Surdu
mosharu carp fishing team

http://www.facebook.com/cristimosharu

carprom
senior
senior

Re: Ajutor pentru rulat bile

Mesaj de carprom » 29 Ian 2009, 20:31

Va rog nu uita-ti sticla de vin ptr Cristi, e la fel de importanta ca si uleiul la masina =))
Imagine

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 30 Ian 2009, 06:31

mosharu scrie:
carprom scrie:
prof_badea scrie:am o intrebare pentru pescarii din constanta:unde gasesc faina de peste si faina de soia?
0721382528
0726750192
@Prof'
suna la primul numar postat de Carprom, am cateva zeci de kg de LT
mosharu scrie:Daca nu ai unde sa-ti faci bilele/usuci/fierbi, ( a se citi...scandal cu soatza pt duhoare :-& , reclamatii de la vecini la protectia consumatorului :)) ) vino la mine si te ajut. O masa pt rulat( 12-30), un pistol ...2...3, ceva faina LT, niste betaina naturala, un lapte de porumb....aia se gasesc prin curte daca nu ai tu.
Mai "productivilor", daca sunteti in cardasie si incepeti cu mascate d-astea, va taxez la kg sau cel mai bine ii recomand pe Gogu si Piticu, pentru ca au productivitate mai mare. :D
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

carprom
senior
senior

Mesaj de carprom » 30 Ian 2009, 08:41

florentiniuga scrie: Mai "productivilor", daca sunteti in cardasie si incepeti cu mascate d-astea, va taxez la kg sau cel mai bine ii recomand pe Gogu si Piticu, pentru ca au productivitate mai mare. :D
Hai ma Florine, cu ce dreaq am gresit, noi ajutam lumea, si putine gluma cred ca trebe :D ;)
Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Boiliesuri”