fundulea 6
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- valentin...
- Veteran
fundulea 6
buna seara,cateva detali despre aceasta balta poate sa imi ofere cineva?
am auzit ca e o balta ok
eu unu cand aud cuvantul FUNDULEA ma ia o durere de cap foarte tare...sper ca nu e la fel ca celelalte balti din fundulea...
am auzit ca e o balta ok
eu unu cand aud cuvantul FUNDULEA ma ia o durere de cap foarte tare...sper ca nu e la fel ca celelalte balti din fundulea...
- dianu marin catalin
- senior
Re: fundulea 6
si eu as fi interesat de aceasta balta,daca se poate si ceva informati ar fi perfect ca as dori sa fac o partida de 24-48 de ore luna asta si nu prea stiu unde sa ma orientez???rog pe cei care cunosc aceasta balta sa ma ajute si pe mine daca se merita
o balta pe care pestele se prinde in special la plantat,nu te astepta la exemplare mari pestele are intre 500g si 4kg si in general destul de aglomerata destul de frumusica,distractie mare la undita
In special la plantat daca nu esti pescar si esti lacatus-cofetar, daca ai ceva cunostiinte il prinzi si fara navo. Stau si ma intreb ce s-ar face unii daca s-ar intrezice navo? Probabil s-ar lasa de pescuit.
Stai putin ca nu inteleg.Daca ai vreuna din meseriile enumerate mai sus inseamna ca nu poti fi pescar?
Nu ma aflu in nici una din aceste ipostaze dar mi se pare ciudat sa injosesti aceste meserii ca si cum un "pescar" este o "functie" de manager iar cei cu meseriile respective sunt "necalificati" in ale pescuitului.
Urata comparatie.
Nu ma aflu in nici una din aceste ipostaze dar mi se pare ciudat sa injosesti aceste meserii ca si cum un "pescar" este o "functie" de manager iar cei cu meseriile respective sunt "necalificati" in ale pescuitului.
Urata comparatie.
- bosscrap2708
- membru activ
eu de meserie nu sant cofetar sau lacatus sant constructor si pot spune ca sambata seara spre duminica am prins 11 buc la aruncat ,la plantat am prins o singura captura
Bai frate, stau si citesc si ma minunez de ce cititi voi si intelegeti.
S-o luam cu tine boss ca e mai simplu: adica se dovedeste ca poti prinde la aruncat nu numai la plantat, adica exact ce spuneam.
Cat despre lacatus-cofetar nu exista o asa meserie. Exista lacatus-mecanic, si expresia de mai sus era o figura de stil pe care unii nu au inteleso.
Cu alte cuvinte, dupa mintea mea, nu esti pescar daca te apuci sa intinzi betele cu navo ca sa prinzi cativa amarati de ciortani. Adica laso-n pana mea de pescuiala ca asta e surogat de pescuit, nu-l mai poti numai pescuit. Mai ales pe o balta mica, curata unde colcaie de ciortani clonati-cisternari care ar manca si patratica de iaurt sau limba de pantof de foame.
Ce ai inteles tu costelino e departe de discutia de fata.
S-o luam cu tine boss ca e mai simplu: adica se dovedeste ca poti prinde la aruncat nu numai la plantat, adica exact ce spuneam.
Cat despre lacatus-cofetar nu exista o asa meserie. Exista lacatus-mecanic, si expresia de mai sus era o figura de stil pe care unii nu au inteleso.
Cu alte cuvinte, dupa mintea mea, nu esti pescar daca te apuci sa intinzi betele cu navo ca sa prinzi cativa amarati de ciortani. Adica laso-n pana mea de pescuiala ca asta e surogat de pescuit, nu-l mai poti numai pescuit. Mai ales pe o balta mica, curata unde colcaie de ciortani clonati-cisternari care ar manca si patratica de iaurt sau limba de pantof de foame.
- georgemarian
- Veteran
Foarte Adevarat!Laurentiu scrie: Cu alte cuvinte, dupa mintea mea, nu esti pescar daca te apuci sa intinzi betele cu navo ca sa prinzi cativa amarati de ciortani. Adica laso-n pana mea de pescuiala ca asta e surogat de pescuit, nu-l mai poti numai pescuit. Mai ales pe o balta mica, curata unde colcaie de ciortani clonati-cisternari care ar manca si patratica de iaurt sau limba de pantof de foame.
Ce ai inteles tu costelino e departe de discutia de fata
niciodata nu ai sa prinzi mai mult peste la aruncat decit unul care planteaza,ce faci daca pestele e invatat sa manince la un metru de malul opus la o distanta de 200 metri?ca ai prins mai mult peste decit unul cu barcuta pe o anumita balta parerea mea este ca diferenta a facuto locul unde pescuiai .Eu unul cred ca 80 % conteaza locul unde pescuiesti si pe urma alte lucruri,si iti spun cu siguranta ca pescuitul plantat este mult mai productiv decit cel la aruncat pe majoritatea baltilor. ma intreb ce ai mai spune la o partida de pescuit tu la aruncat si alt pescar la plantat pe o balta ca sarulesti?
Ce ai inteles tu costelino e departe de discutia de fata
niciodata nu ai sa prinzi mai mult peste la aruncat decit unul care planteaza,ce faci daca pestele e invatat sa manince la un metru de malul opus la o distanta de 200 metri?ca ai prins mai mult peste decit unul cu barcuta pe o anumita balta parerea mea este ca diferenta a facuto locul unde pescuiai .Eu unul cred ca 80 % conteaza locul unde pescuiesti si pe urma alte lucruri,si iti spun cu siguranta ca pescuitul plantat este mult mai productiv decit cel la aruncat pe majoritatea baltilor. ma intreb ce ai mai spune la o partida de pescuit tu la aruncat si alt pescar la plantat pe o balta ca sarulesti?
Ce spui tu acolo are o parte de adevar. Din fericire am apucat sa pescuiesc pe Sarulesti si inainte sa o ia Raduta si dupa. Sunt destule locuri, e adevarat cu agatatura, unde nu trebuie lanseu mai mare de 50 metri. Daca stau sa ma gandesc e vorba de numai 30 metri. Adica acum 15-25 ani nu prindeai peste pe Sarulesti?
Realitatea este ca tot voi, cei cu navo, l-ati invatat sa manance la 5 metri de malul opus, in disperarea de a duce montura cat mai departe de parca numai acolo ar exista pestele...
Si sa ai tu atatea partide bune de pescuit de cate ori am prins eu mai mult peste la aruncat decat cei cu navo si stateau langa mine.
Realitatea este ca tot voi, cei cu navo, l-ati invatat sa manance la 5 metri de malul opus, in disperarea de a duce montura cat mai departe de parca numai acolo ar exista pestele...
Si sa ai tu atatea partide bune de pescuit de cate ori am prins eu mai mult peste la aruncat decat cei cu navo si stateau langa mine.
- valentin...
- Veteran
am deschis acest topic,referitor la fundulea 6,nu referitor la meseri,cafetar,lacatus si etc,,,
in seara asta merg 24 de ore.o sa revin cu detalii
in seara asta merg 24 de ore.o sa revin cu detalii
- bosscrap2708
- membru activ
vezi ca a fost un prieten ,la plantat a luat un singur peste la aruncat a luat 2 a spus ca nu prea sa prins ,pe toata balta poate tu ai bulan
sal a mai ajunc cineva pe acolo pt ca asi vrea sa ma dc maine ?ms
- valentin...
- Veteran
am fost de joi seara pana vineri seara.
am ajuns pe la 19 pe balta,balta aproape plina cam greu sa iti gasesti un loc,am pescuit la plantat am prins 5 bucati pana in 3kg
am ajuns pe la 19 pe balta,balta aproape plina cam greu sa iti gasesti un loc,am pescuit la plantat am prins 5 bucati pana in 3kg
ok
ms
ms