Alegere...
Moderatori: gor965, florentiniuga
Alegere...
Target: 4 bete din doua bucati 3,90 3,5 lb care sa arunce satisfacator dar sa lucerze bine in dril...
Buget: 1500ron/buc.
Astept parerile voastre!!! Multumesc!
today is the yesterday that tommorow won't count
- Driscu Radu
- senior
Re: Alegere...
Ceva pana in 1500 4 buc., de-si eu as merge pe varianta 3 buc de pescuit si un spood, ar fii ceva de genul fox elite,3,25 lbs, chub,3.9 /3,5, trabucco Intreprid 3,75/3,25 ( daca iti plac betele intermediare ca lungime).Numai bine fir intins.
Bugetul meu este de 1500 ron/bucata...nu pe 4 bucati...
- gabi neamtu
- senior
harrison torix dar cel mai bine inainte de a cumpara lansete daca ai posibilitatea sa le incerci ar fi cel mai bine la magazine se mai poate lasa banii pe unu doua bete si luate la probat ( aruncat nu pescuit ) pana gasesti una cu care te intelegi cel mai bine ( poate nici torix-ul nu-ti place )dani scrie:Bugetul meu este de 1500 ron/bucata...nu pe 4 bucati...
Dar despre century FS ...ce parere ai?
Nu te pot sfatui dar stai linistit ,vei primi mesaje private de la cei ce au magazine,cererea ta este "trasnet"!!!
http://www.youtube.com/watch?v=f0N7ddNuzB0
Dril-11,5
http://www.youtube.com/watch?v=1sUey5hUv_Y
Dril-12,5
Dril-11,5
http://www.youtube.com/watch?v=1sUey5hUv_Y
Dril-12,5
Ma intereseaza parerile celor care pescuiesc cu ele sau au pescuit cu ele...in general.
Dani, la cat te stiu, ia-ti NCS.dani scrie:Ma intereseaza parerile celor care pescuiesc cu ele sau au pescuit cu ele...in general.
La bani care vrei sa-i investesti in bete eu zic sa te duci si sa incerci cateva modele si sa o alegi pe ce care crezi ca ti se potriveste.Intreaba la bigfish ca ei organizeaza sedinte de casting cu domnul Vlad PAVLOVICI care iti poate da multe sfaturi utile despre lansete si cum sa arunci cu ele.
TOTUL PENTRU CRAP
pt. Coleman:
am facut deja asta...adica am fost la Bigfish si am discutat cu Vlad si cu Marian si a ramas sa stabilim data la care vom merge sa facem niste teste....
Dar as fi vrut sa vad si parerile celor care le folosesc...
Multumesc!!!
am facut deja asta...adica am fost la Bigfish si am discutat cu Vlad si cu Marian si a ramas sa stabilim data la care vom merge sa facem niste teste....
Dar as fi vrut sa vad si parerile celor care le folosesc...
Multumesc!!!
Ultima oară modificat 29 Ian 2009, 20:02 de către dani, modificat 1 dată în total.
Salut Cristi !(ai disparut cam brusc aseara de pe mess)mosharu scrie:Dani, la cat te stiu, ia-ti NCS.dani scrie:Ma intereseaza parerile celor care pescuiesc cu ele sau au pescuit cu ele...in general.
Cu siguranta am sa am in vedere la teste si NCS-urile...mai ales ca mi-ai spus ca esti multumit de ele si ca nu ai renuntat la ele...!!!
niste bete cu actiunesemiparabolica ar fi indicate!dani scrie:Target: 4 bete din doua bucati 3,90 3,5 lb care sa arunce satisfacator dar sa lucerze bine in dril...
ar fi bine daca ai sti si ce mulinete vrei! si asa sa incerci (cum sriu si alti inaintea mea)sa le testezi.
multi producatori de bete folosesc mandrinele lor! si e bine sa vezi cit de bine se fixeaza mulinetele tale la mandrinele respetive.
in rest e chestie de gust.
- mariusangler
- senior
Arunca un oki aici http://www.bruceashbyrods.comdani scrie:Bugetul meu este de 1500 ron/bucata...nu pe 4 bucati...
La comanda pe 4buc. invader rod actiune rapida cu transport on Ro si personalizat la cerere 960lire aprox.Si e custom rod.
Team Select Baits Romania
pt. : Mariusangler
Suna interesant...chiar foarte interesant ce spui tu... Am citit cate ceva despre aceste bete insa nu am pus mana pe nici unul si nici nu stiu unde as putea sa fac treaba asta. Indiferent cat de laudate sunt si cat de bine se scrie despre ele...nu pot sa cumpar "orbeste"!
Multumesc!
Suna interesant...chiar foarte interesant ce spui tu... Am citit cate ceva despre aceste bete insa nu am pus mana pe nici unul si nici nu stiu unde as putea sa fac treaba asta. Indiferent cat de laudate sunt si cat de bine se scrie despre ele...nu pot sa cumpar "orbeste"!
Multumesc!
- mariusangler
- senior
Sint Trebucheturi care banui ca le stii,doar ca le faci cum vrei tu.daca vrei sa vezi ceva facut de el du-te la Aquamania ,au citeva modele de la el.dani scrie:pt. : Mariusangler
Multumesc!
Team Select Baits Romania