Din pacate se adevereste ce ziceam, cu oarece vreme in urma, ca suntem in pragul iesirii din Uniunea Europeana. Nu-i nimic, nu va intristati, ca vom intra in alta uniune ... in Uniunea Sovietica.
![smug (:|](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/15.gif)
BOGDAPROSTE TAVARISHI !
Mamaliga ta de mistocarsorin1362 scrie:S-a intors din delta camaradul nostru Cosmin. Si prima impresie care ne-a impartasit-o a fost legata de intepaturi de tantari si scarpinaturi.Nu tu capturi, nu tu peisaje, nu tu ciripit de pasarele ... Parca-l vad cum isi freaca spinarea de tocul usii de la dormitor, confectionat din lemn durabil, de stejar ...
![]()
In curand vom asista la dialoguri de genul : "Si cum te-ai distrat in delta?" ... "Pai m-au muscat trei serpi veninosi, doua tarantule, o vaduva neagra, niscaiva scorpioni, cateva capuse si mii de tantari".
Hei, UK ... pe tine nu te-a sters a lu' Cacarau de pe liste ?Qnyx scrie:Sa iti poluez un pic topicul :
Am ramas ai nimanui si noi, astia de aproape ... ferice de voi, aia de departe ... departe de toata mascarada asta care se petrece aici.vali003 scrie: ...am ramas ai nimanui ,noi astia mai de departe ...
Nici aia violet, nu mai da bine...florentiniuga scrie:Buna asta... subtila.
Mie-mi spui? Numai negru vad in fata ochilor.timer scrie:Nici aia violet, nu mai da bine...florentiniuga scrie:Buna asta... subtila.