Se vand urmatoarele :
- 3 lansete K-Karp Eternity , 3,6m , 3 lbs , actiune rapida , impecabile, 300 Ron /bucata
- 3 mulinete Daiwa Emcast Advanced 4500 , echipate cu fir Ultima 0,25, tamburul de rezerva aluminiu echipat cu fir Ultima 0,35, impecabile , 300 Ron/bucata
- Husa lansete Daiwa Infinity pentru 6 lansete 3.6m echipate cu mulinete , 3 lansete fara mulineta, compartimente pentru picheti, cort, minciog, etc etc – 300Ron
- Rod pod Carp Pro pentru 3 lansete ,foarte usor de montat si foarte stabil pe vant, cuprinde elemetele de prindere a lansetelor (in spate) si 3 senzori Baracuda ( cadou) - 200 Ron
- Lanseta K-Karp Spod 3,6m , 5 lbs + mulineta tambur mare - 200 Ron
- Lanseta Sert Karax 3,6m, 3 lbs folosita pentru marker - 100 Ron
- Mulineta Daiwa Emcast 4500, echipata cu fir Ultima 0,25 ,tambur rezerva aluminiu echipat cu fir Ultima 0,30 aproape noua folosita pentru marker - 200 Ron
Pentru cine ia tot pachetul se discuta bine bine
Sorel – 0726.110.786 Bucuresti
Vand tot si ma apuc de spinning...
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Vand tot si ma apuc de spinning...
salut , am doua lansete de spinning bune! eu vreau sa ma apuc de crap...
1x cormoran bull fighter 2.1 m stare foarte buna
1x mulineta spro cu fir textil de cdea mai buna calitate
1x cabela eglas 2.1 m stare impecabila
1x mulineta excia mx1000 fir textil calitate super.
pe mine m-au costat 1000lei cand le-am luat noi. daca te intereseaza un schimb cu sculele de crap 0741642062 da un apel sa discutam. Stima!
1x cormoran bull fighter 2.1 m stare foarte buna
1x mulineta spro cu fir textil de cdea mai buna calitate
1x cabela eglas 2.1 m stare impecabila
1x mulineta excia mx1000 fir textil calitate super.
pe mine m-au costat 1000lei cand le-am luat noi. daca te intereseaza un schimb cu sculele de crap 0741642062 da un apel sa discutam. Stima!
Re: Vand tot si ma apuc de spinning...
multumesc se poate inchide