Partea lichida la bilele de concurs
Moderator: florentiniuga
Partea lichida la bilele de concurs
As dori sa aflu cum alcatuim partea lichida cand ne facem bilele de concurs.De ce trebuie sa tinem seama? Putem sa dublam cantitatea de amino multimino nutramino? Este necesar sa marim dozajele si la aroma? Partea lichida trebuie sa fie mai concentrata? Poate cineva sa dea exemple de procente in ambele cazuri de pescuit,cel de placere si relaxare si cel de concurs pentru a vedea exact diferentele? Multumesc mult si fire cat mai intinse
Re: Partea lichida la bilele de concurs
A trecut o luna si jumatate de cand tot astept un raspuns,o idee.Vizualizari sunt dar nimeni nu vorbeste,oare ce am intrebat,de bomba atomica? Florentin,George,Petre Iulian haideti va rog sa facem putina lumina ca multi suntem interesati de acest subiect.merci
Ricardo scrie:As dori sa aflu cum alcatuim partea lichida cand ne facem bilele de concurs.De ce trebuie sa tinem seama? Putem sa dublam cantitatea de amino multimino nutramino? Este necesar sa marim dozajele si la aroma? Partea lichida trebuie sa fie mai concentrata? Poate cineva sa dea exemple de procente in ambele cazuri de pescuit,cel de placere si relaxare si cel de concurs pentru a vedea exact diferentele? Multumesc mult si fire cat mai intinse
Pai hai sa te ajut eu cred ca baietii pe care i-ai mentionat nu ti-au vazut postarea ca altfel iti raspundeau.Pentru amino, nutra si multi nu exista limita (a nu se exagera fata de dozajul scris in retete)Un factor foarte important este temperatura apei si ce fel de bile vrei sa faci(tari sau solubile)pentru a stabili o reteta de calitate trebuie sa faci niste teste pe balta cu anumite dozaje pe care le ai in reteta.Dar nu uita sa ti cont de temperatura apei.Cu aromele e bine sa nu te joci si respecta reteta ca dozaj.Parerea mea este ca iti poti face niste bile solubile dupa o anume reteta si sa micsorezi dozajele sau sa le maresti in functie de rezultatele care le obti pe balta.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- george-alexandru
- Veteran
Scuze acum am vazut,iar din ce am observat te intereseaza setarea retetei pt doua conditii diferite de pescuit,una de placere iar cealalta de concurs.
La inceput este bine sa raspecti dozajele date de producator.la bilele pe care le faci pt un concurs (72-114ore)trebuie sa iei in considerare produsele care ridica valoarea nutritiva a boiliesului.In schimb la bilele pe care le faci pt o partida de placere care se presupune ca nu se intinde pe o durata atat de mare ca un concurs iar pestele nu este supus presiuni din timpul unui concurs atunci nu te intereseaza valoarea nutritiva ci doar atractia rapida,asta o poti realiza doar din mix si aroma,poti renunta foarte usor la lichidele nutritive care pe o partida scurta nu fac altceva decat sa/ti ridice costurile de fabricare.In cazul in care folosesti lichide nutritive la o partida de placere scurta risti ca in momentul in care pestele sa/si dea seama de valoarea nutritiva a bilei tale tu deja sa fi acasa
La inceput este bine sa raspecti dozajele date de producator.la bilele pe care le faci pt un concurs (72-114ore)trebuie sa iei in considerare produsele care ridica valoarea nutritiva a boiliesului.In schimb la bilele pe care le faci pt o partida de placere care se presupune ca nu se intinde pe o durata atat de mare ca un concurs iar pestele nu este supus presiuni din timpul unui concurs atunci nu te intereseaza valoarea nutritiva ci doar atractia rapida,asta o poti realiza doar din mix si aroma,poti renunta foarte usor la lichidele nutritive care pe o partida scurta nu fac altceva decat sa/ti ridice costurile de fabricare.In cazul in care folosesti lichide nutritive la o partida de placere scurta risti ca in momentul in care pestele sa/si dea seama de valoarea nutritiva a bilei tale tu deja sa fi acasa
va rog cine stie reteta ptr bile solubile.ingrediente si mod de preparare .multumesc anticipat
- george-alexandru
- Veteran
nu rata urmatoarea emisiune.si sa ai si ceva de notat
Cind e urmatoarea emisiune ?george-alexandru scrie:nu rata urmatoarea emisiune.si sa ai si ceva de notat
Sambata , la 11 AM ! Dupa care mai ruleaza urmatoarea saptmana , pe sit ,aici !
Pe ce program ? Am grila complecta de la Digigor965 scrie:Sambata , la 11 AM ! Dupa care mai ruleaza urmatoarea saptmana , pe sit ,aici !
Ma Gor965,carprom scrie:Pe ce program ? Am grila complecta de la Digigor965 scrie:Sambata , la 11 AM ! Dupa care mai ruleaza urmatoarea saptmana , pe sit ,aici !
ce dumnezeu nu mi-ai spus ca Romania e cu o ora inainte, am pierdut emisiunea
Cum ...noi suntem inaintea Germaniei ???
Ce vrei acuma,daca spuneam la 10 am ,ptr. tine ,induceam in eroare o groaza de romanashi !
O sa fie pusa pe sit ,stai linistit !
Ce vrei acuma,daca spuneam la 10 am ,ptr. tine ,induceam in eroare o groaza de romanashi !
O sa fie pusa pe sit ,stai linistit !
Doar la ceasgor965 scrie:Cum ...noi suntem inaintea Germaniei ???