DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: DUNAREA
Visez cu ochii deschisi in praful asta oribil din muntii vechi de cand lumea ai afganistanului la septembrie.. casa familie si delta..nu credeam ca o sa-i duc dorul chiar asa.. am inceput pregatirea deja.. chiar daca consta intr`o lista facuta in notepad..cu tot ce este necesar unui pescuit de maxim 10 zile in delta.. locatia bratul cernovca ( daca nu apar cine stie ce reglementari pana atunci , sau dinastia raduta nu isi gaseste sfarsitul) sunt deschis si la alte locatii tot in zona chilia..nu caut marea captura.. sau sa umplu portbagajul la masina..e deajuns un bors de peste , un somn la gratar cu toate cele necesare.. si bineinteles va fii material ca sa irigam gatlejul ca numai eu stiu cat sufera saracu` dupa ceva grade , acestea fiind zise verific zilnic noile informatii pe acest forum, si as fi recunoscator daca ve-ti posta informatii cu privire la zona respectiva, invitatia ramane in continuare.. cine isi va face drum in zona eu preconizez ca pe data de 25 sept sa fiu acolo, va astept la un pahar si o poveste. Sanatate si fire intinse!
- ROSCA MIREL
- senior
- georgemarian
- Veteran
Frumos cten,unde pe dunare erai aici?
- ROSCA MIREL
- senior
da pe dunare la girla mare
frumos,,,, cate zile l-ai asteptat???ROSCA MIREL scrie:da pe dunare la girla mare
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Partidele lui Mirel tin cam 12 ore, mai rar 24.
- ROSCA MIREL
- senior
la 6 ore dupa ce am aruncat betele a muscat la boabe nea prodan la matale nu a inceput sa manince ?
Bravo Nea Mirele..frumoasa capturaROSCA MIREL scrie:
baa da i-a rupt unui prieten textilul cu carlig cu totul,,,,,ROSCA MIREL scrie:la 6 ore dupa ce am aruncat betele a muscat la boabe nea prodan la matale nu a inceput sa manince ?
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Bre Prodane, sa-i spui lu' prietenu' sa-si cumpere scule, ca asa nu tine ... vine o platica si-i rupe tot.sorprodan scrie:baa da i-a rupt unui prieten textilul cu carlig cu totul,,,,,
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
am uitat sa mentionez ca unde pescuieste e foarte multa scoica pe fundul DUNARII,,,, asa ca ,,,,sorin1362 scrie:Bre Prodane, sa-i spui lu' prietenu' sa-si cumpere scule, ca asa nu tine ... vine o platica si-i rupe tot.sorprodan scrie:baa da i-a rupt unui prieten textilul cu carlig cu totul,,,,,
si incepem pescuitul la boaba de porumb ,,,,,
- cosmin mihut
- Veteran
DAAAAA, frumos si probabil si gustos! Felicitari si
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
- AcidAzotic
- membru activ
Asa Sorine, sa ai noroc de cati mai multi si cat mai mari.