balta

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
Vladone
membru activ
membru activ

balta

Mesaj de Vladone » 22 Iul 2012, 21:33

salutare stie cineva ce mai e pe balta Valea plopilor multumesc
Ultima oară modificat 22 Iul 2012, 22:29 de către Vladone, modificat 1 dată în total.

Laurentiu
Veteran
Veteran

Re: balta

Mesaj de Laurentiu » 22 Iul 2012, 21:54

poate valea plopilor nu plupilor :))

Issey
utilizator
utilizator

Mesaj de Issey » 22 Iul 2012, 21:57

salut! stiu eu aceasta balta. am fost de vreo 6-7 ori anul trecut. taxa anul trecut era de 15 lei/bat cine incasa nu dadea bon si cunosc situatia unui amic care a fost pe balta si i a incasat un consatean taxa pretinzand ca el se ocupa de asta iar la 1 ora dupa ce a dat banii a venit si paznicul real. cel mai bine e sa platesti taxa direct patronului care este un tip tiganos cu mustata. despre balta iti pot spune ca are foarte mult ten la 1-2-3 kg si ciortan mai rar pana in 3-4kg. over all balta merita dar este foarte important de stiu ca are extrem de multa agatatura singurul loc decent si fara prea multe probleme din acest punct de vedere fiind langa un copac aflat in dreptul drumului care coboara din sat. rezultate foarte bune se obtin la plantat in apropierea stufului sau cu saculet solubil indesat cu porumb uscat si saprtura de porumb si nadire constanta pe o suprafata bine determinata. ca momeli iti recomand porumb uscat sau proaspat. la bile nu am avut nici un rezultat. e bine de stiu daca esti amator de unditarit ca langa stuful din partea stanga a copacului de care ti ma zis mai sus se prinde ten la boaba de porumb pusa direct pe ac ceea ce e destul de palpitant datorita exploziei pe care acest peste o are in dril iar la undita senzatiile sunt inzecit mai puternice. iti recomand sa mergi sper doar sa nu se fi schimbat lucrurile prea mult de anul trecut. fir intins!

Vladone
membru activ
membru activ

Mesaj de Vladone » 22 Iul 2012, 22:25

ok ms, auzisem ca a murit mult peste asta iarna sufocat.eram curios dc a fost cineva anul asta

Vladone
membru activ
membru activ

Mesaj de Vladone » 22 Iul 2012, 22:32

erau 2 baieti cu o dacie care plantau.care mai luau peste. eu am fost la un gratar acolo si eram curios dc se mai prinde.poate a ajuns cineva pe acolo anul asta.mersi ori cum pt informatii

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”