Dar blugi de unde aveati???????????????????sorin1362 scrie:Si ca sa sparg gheatza, ...era in 1985, la Maliuc.
Am fost candva ... si tineri pescari
Moderator: Sebastian
Re: Am fost candva ... si tineri pescari
De pe Covaci..intef scrie: Dar blugi de unde aveati?
obtaylor .... locuiesc la 2 min de ghiolul mic.. si eu am indreptat destul de mult stuf la viata mea..) si cacastoarea e locul consacrat al copilariei mele... saream in curte la microrezervatie si luam stuf de acolo.. lung la 3 4 metri.. si daca nu era destul de drept.. il taiam in 2 si il indreptam .. tubermanele.. erau luate de pe santier din faleza.. ca nu aveam bani de asa ceva ! tin minte si acum.. ca erau carasi extraordinari pe ghiolul mic.. acolo m-am format prima oara ca pescar, urmand ca in anii urmatori sa ajung cu stuful si la mare... la digul mic in capat la 102 , unde dupa furtuna pe langa sutele de guvizi intrau si 2 3 chefali..ptr cei ce stiu "la scoici" se numea locul , si chefalii erau capitali 1kg , 1 kg si jumatate.. scoate-i cu stufull .. alea da senzatii!
Greseala asta am facut-o si eu, in mai majoritatea iesirilor la cate o partida de pescuit, dar, mai ales, ma gandesc la vacantele petrecute in delta. Nu trebuie sa te pozezi, ci sa pozezi ... mai bine zis sa imortalizezi. Decat cu maimutza la mare sau cu ursul impaiat la Calimanesti, presupun ca o fotografie la o partida de pescuit da altfel ...obtaylor scrie:... Acum realizez ca nu am nici o poza la pescuit.Sa ma iertati dar plecam la pescuit pt mine,nicidecum sa ma pozez ...
Am pierdut multe si mult neimortalizand imagini din anii '70 si '80, de la Murighiol, Sfantu Gheorghe, Crisan - Lebada, Sulina, Complexul Rosu (lacurile Lumina, Rosu, Rosulet, Puiu, Potcoava, Mandra). Acum imi pare rau. Imi pare rau deoarece imaginile le voi duce doar cu mine, iar cuvintele sunt prea putine si prea seci pentru a compensa.
De unde era mai ieftin . De la studentii straini din caminele vecine. Da' ia raspunde-mi si tu la o intrebare : ce presupui ca era in paharul galben ? Whisky irlandez sau cafea columbiana ?intef scrie:Dar blugi de unde aveati???????????????????
In toamna lu' 1987 pe Somes :
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin